Bianca Drăgușanu, din nou pe masa de operație! Prin ce chinuri a trecut: „Am fost semi-paralizată pe partea dreaptă a corpului”

Vedeta nu renunță la operațiile estetice.
  • Publicat:

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele din România care nu spune niciodată stop operațiilor estetice! De-a lungul anilor, diva a reunoscut a recunoscut că și-a făcut mai multe operații estetice, printre care rinoplastie, implant mamar, injectare cu botox și  injectare cu acid hialuronic. Invitată recent în cadrul unui podcast, Bianca Drăgușanu a povestit cum a decurs ultima intervenție estetică. 

Chinurile prin care a trecut Bianca Drăgușanu

Frumusețea vine la pachet și cu chinuri de neimaginat! Bianca Drăgușanu știe cel mai bine, pentru că în ultimii ani, vedeta și-a făcut mai multe operații estetice. Rezultatele au fost unele reușite, dar recupararea a fost una dificilă. Bianca a fost invitată în cadrul unui podcast și a povestit prin ce clipe grele a trecut în urma ultimei operații estetice care a durat nu mai puțin de 11 ore.

Invitată în podcastul lui Bursucu, blondina a fost mai sinceră ca niciodată și a mărturisit că a îndurat multe pentru a ajunge la rezultatele din prezent. Cu toate acestea, nu regretă nimic și este mulțumită de cum arată în prezent.

Ultima operație estetică a durat 11 ore

Citește și: Dieta „colibri” a Biancăi Drăgușanu. Ce mănâncă dimineața, la prânz și seara + ce bea înainte de fiecare masă

„Întotdeauna am o frică înainte să intru în anestezia generală pentru că la ultima intervenție pe care am făcut-o am avut sechele vreo două săptămâni. Am fost semi-paralizată pe partea dreaptă a corpului. Îmi târam piciorul după mine pentru că nu puteam să-l mișc.

A durat 11 ore anestezia generală și operația în sine, nu știu de ce a durat atât de mult. Trebuia să îți miște cumva picioarele pe masa de operație și toată lumea era agitată cu ce se întâmpla și eu am rămas semi-paralizată așa două săptămâni. Nu puteam să deschid un ochi, unul mai puțin decât celălalt, mâna era amorțită, piciorul îl târam după mine, am zis: ‘Gata, nu mă mai repar’ ”, a declarat Bianca în cadrul podcastului.

Nu renunță la intervenții

„Eu sunt foarte fericită, dar mi-aș face încontinuu chestii. Cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viața mea este că de trei ani nu m-am vopsit. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut din punct de vedere fizic. (…) Mai îmi fac. Vreau să îmi fac nasul și o blefaroplastie așa cat eyes.”, a mai adăugat vedeta.

Sursa foto: instagram Bianca Drăgușanu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”