Brittany Murphy a murit brusc la 32 de ani. Noi detalii ies la iveală despre decesul actriței

  • Publicat:
  • Actualizat:

„Ce s-a întâmplat, Brittany Murphy?”, un documentar despre Brittany Murphy, redă moartea neașteptată și subită a actriței din „Clueless” și relația cu soțul său, care a decedat la scurt timp după aceasta în aceleași circumstanțe, dupa cum relatează revista People.

A murit subit la vârsta de doar 32 de ani

Brittany Murphy a decedat în mod misterios în 2009, la vârstă de 32 de ani, în urma unei pneumonii severe.

În săptămânile dinainte morții sale neașteptate, Brittany a avut grijă de soțul ei și de mama sa, Sharon Murphy, după ce amândoi au prezentat infecții respiratorii în urma unei călătorii în Puerto Rico.

La rândul său, actrița s-a îmbolnăvit de pneuomonie, iar după câteva zile de tratament acasă a fost transportată la spital de către soțul ei Simon Monjack, mult prea tărziu insa, dupa cum relatau ziarele de la vremea aceea.

Potrivit autopsiei, cauza decesului a fost o combinație de anemie, pneumonie și o serie de medicamente cu și fără rețetă, iar legistul a declarat moartea ca fiind un accident.

În ciuda acestui lucru, soțul actriței a început să fie bănuit de uciderea lui Brittany după ce, cinci luni mai târziu, a murit în aceleași circumstanțe: pneumonie, anemie, toxicitate de la numeroase medicamente.

Citeşte şi: Simon Monjack, soțul actriței Brittany Murphy, găsit și el mort în casă

Există, de asemenea, o teorie conform căreia a fost otrăvită în mod intenţionat cu metale grele, dar aceste două teorii nu au fost niciodată confirmate de către legişti ca fiind cauzele morţii.

Trailerul documentarului, AICI:

Tatăl actriţei a murit fără să afle adevărul

În urma ei, tatăl actriţei a rămas cu numeroase semne de întrebare. Angelo Bertolotti a murit şi el, la 92 de ani, în 2019, purtând povara suferinţei că nu aflase totul despre moartea fiicei: „Nu ştiu ce s-a întâmplat. Aş vrea să ştiu. Mă gândesc mereu la fiica mea. Dar mi-am pierdut speranţa”, spunea tatăl într-un interviu pe patul de moarte, care a fost inclus în documentarul despre decesul actriţei.

Apropiaţii sunt convinși fostul soț este unicul responsabil de moartea regretatei actrițe

În ochii apropiaţilor, Simon Monjack, fostul soţ al lui Brittany, este singurul vinovat pentru moartea actriţei. Se pare că persoanele din anturajul lui Brittany au încercat pe cât posibil ca ei să nu se căsătorească, deoarece nu vedeau în Simon o persoană responsabilă şi potrivită pentru actriţă. Mai multe persoane apropiate cuplului, inclusiv mama, fratele lui Brittany şi fosta logodnică a lui Simon, Elizabeth Ragsdale, îl consideră pe acesta responsabil pentru moartea actriţei.

„Chiar dacă nu a ucis-o pe Brittany, i-a permis să moară, pentru că nu a dus-o la medic şi nu i-a acordat ajutorul‟, a spus Elizabeth Ragsdale, pentru People. Fosta logodnică a lui Monjack susţine că bărbatul era un tiran şi că a abandonat-o când era însărcinată: „M-a lăsat însărcinată şi m-a abandonat‟, a spus ea. „Era un individ care deranja, obişnuia să manipuleze oamenii şi să îi îndrume, iar Brittany era una dintre victimele sale‟, a completat Elizabeth.

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian