Bruce Willis, surprins în timpul unei plimbări prin Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani

Bruce Willis, celebrul actor de la Hollywood, a fost văzut recent în public, după ce în ultimele luni s-a retras din cauza stării sale de sănătate.
  • Publicat:
Bruce Willis, surprins în timpul unei plimbări prin Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani

Bruce Willis (69 de ani) a fost surprins duminică în timpul unei plimbări cu mașina prin Los Angeles, California. Aflat pe scaunul din dreapta al unui autoturism, celebrul actor de la Hollywood a fost fotografiat cu o șapcă bleumarin pe cap, îmbrăcat cu o cămașă albă.

Bruce Willis, însoțit de bodyguarzi la plimbare

Bruce Willis nu a mai fost văzut în public în ultimele luni. Actorul a stat retras și a încercat să aibă grijă de starea sa de sănătate.

Actorul a fost surprins în timp ce se afla într-o mașină privată. Willis s-a plimbat în jurul unor studiouri de film. Actorul de 69 de ani era așezat pe scaunul pasagerului și purtat o ținută casual.

Willis a fost însoțit de bodyguarzi în timpul ieșirii sale.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Bruce Willis

Boala lui Bruce Willis, care şi-a încheiat cariera în primăvara lui 2022 din cauza unor probleme de sănătate, s-a agravat şi actorul suferă în prezent de o formă de demență incurabilă, potrivit unui nou diagnostic medical, a anunţat familia sa în februarie 2023.

Bruce Willis a fost diagnosticat anul trecut cu demență frontotemporală, o afecțiune degenerativă care i-a afectat serios calitatea vieții și care l-a determinat să renunțe la actorie. Inițial, actorul în vârstă de 69 de ani fusese diagnosticat cu afazie, însă după mai multe cercetări și teste medicii săi au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență.

„Din păcate, dificultăţile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce”, a explicat familia, spunând că „se simte împăcată că are în sfârşit un diagnostic clar„.

Degenerescenţa frontotemporală (FTD) este o boala neurodegenerativă, înrudită cu boala Alzheimer. Persoanele cu DFT pot avea probleme de memorie, modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.

„În prezent, nu există niciun tratament pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori”, a subliniat familia. „Pe măsură ce starea lui Bruce progresează, sperăm că media se vor concentra pe scoaterea la lumină a acestei boli care necesită mult mai multă conştientizare şi cercetare”, au adăugat cei apropiaţi.

Sursă foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”