Cameron Diaz arată senzațional la 51 de ani. Pentru a se menține în formă, folosește câteva trucuri la îndemâna oricui

E faimoasă, e blondă, a avut relații cu cei mai doriți bărbați din lume, are picioarele interminabile și un zâmbet absolut cuceritor. Așa poate fi descrisă actrița Cameron Diaz, în numai câteva cuvinte.
  • Publicat:

A lansat o carte cu sfaturi de sănătate şi nutriţie care a ajuns bestseller în New York. Secretul pentru a avea un corp tonifiat şi puternic stă în sport, după cum susţine actriţa. Ea a dezvăluit, totodată, și produsele de frumusețe care au ajutat să-și transforme pielea.

„Am un ulei de față și un retinol de la Versed și cam atât. Când mă trezesc dimineața, îmi trec pielea sub apă la duș – nici măcar nu folosesc un demachiant dimineața”, a spus actrita.

Cameron Diaz arată senzațional la 51 de ani

Cameron a avut un fizic de invidiat de zvelt de-a lungul anilor ei în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ea a mărturisit în cartea sa că s-a luptat cu percepția asupra propriului corp.

„Nu îmi plăcea corpul meu când eram copil”, a scris ea, potrivit Marie Claire. „Eram toată piele și os. Eram foarte, foarte slabă, iar ceilalți copii mă necajeau din pricina asta”.

Actrița este acum atentă la ceea ce mănâncă și a spus într-un interviu Goop că postul intermitent o ajută să rămână pe drumul cel bun cu alimentația ei.

„Te ajută să fii mai prezent în acest moment, să fii conștient de ceea ce spui și ceea ce faci.”

Ia micul dejun în două rânduri

Actrița își începe ziua bând o sticlă mare de apă pe care a fost pregatită cu o seară înainte. Ea urmează o dietă în stil mediteranean și a dezvăluit pentru The Sun că ia două mic dejun-uri bogate în proteine.

„La primul meu mic dejun, am pus ceva în stomac înainte de antrenament – ​​de obicei omletă, pâine prăjită, un avocado, un măr cu unt de migdale, ovăz peste noapte sau o bucată de pui. Este suficient pentru a pune lucrurile în viteză. Apoi mă antrenez. După aceea, al doilea mic dejun. Este o masă completă cu pui, cereale și legume sotate sau prăjite”, a spus Cameron.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cameron Diaz (@camerondiaz)

Are o atitudine pozitivă și optimistă când vine vorba de îmbătrânire

„Mulți dintre noi ne temem de ideea că îmbătrânim, că suntem mai puțin mobili sau că avem mai puțină energie. Dar eu privesc îmbătrânirea astfel: este un privilegiu și o binecuvântare, iar dacă la tinerețe ai baza a tot ceea ce presupune un stil de viață sănătos, la bătrânețe vei avea parte de cei mai frumoși ani din viața ta. Și nu este vorba doar de aspectul corpului. Vreau să te simți tânăr. Vreau să te simți puternic.

Pot spune că eu mă simt mai bine și mai puternică și mult mai capabilă acum față de cum mă simțeam la 20 de ani, pentru că am avut grijă de mine în ultimii 15 față de cum am avut înainte”, a povestit actrița în cartea The Body Book.

FOTO: Instagram @cameron diaz, Profimedia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”