Carmen Brumă l-a contrazis pe Mircea Badea, care a zis că mănâncă prin benzinării și bea energizante: „Atât am avut de spus”

Carmen Brumă a dat de înțeles că Mircea Badea urmează o dietă fără gluten.
  • Publicat:

Carmen Brumă a făcut dezvăluiri despre regimul alimentar al lui Mircea Badea, partenerul ei alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani de zile. Prezentatorul nu mănâncă prin benzinării, așa cum mărturisea acum luni de zile. 

Carmen Brumă, dezvăluiri fără perdea despre regimul alimentar al lui Mircea Badea

Invitată în podcastul „Gând la Gând cu Teo”, Teo Trandafir a comentat afirmația lui Mircea Badea, potrivit căreia acesta ar mânca din benzinărie. Carmen Brumă a explicat că acesta trebuie să mănânce fără gluten, iar produsele fără gluten nu se găsesc ușor în benzinării.

„Ești boicotată pentru că l-am văzut eu pe Mircea pe net, spunând că mănâncă de prin benzinărie”, a declarat Teo Trandafir. „Ei, mănâncă, pe naiba! Atât am avut de spus…În primul rând, el trebuie să mănânce fără gluten și nu prea găsești în orice benzinărie fără gluten.

Mănâncă din cămară, din cămara bunicii, unde bunica are grijă să fie mereu produse fără gluten, că, ce să vezi, produsele fără gluten nu cresc așa, în cămară, în niște rafturi. Trebuie să se ducă cineva să le pună acolo, să se gândească, să le comande sau să le cumpere și să le pună cu mânuța acolo, pe raft”, a spus Carmen Brumă.

„Păi și energizantele? Că zice că bea cu tona.”, a spus Teo Trandafir. Carmen Brumă nu a răspuns, însă avea o privire sceptică. „Bea, pe naiba.”, a mai zis Teo Trandafir.

Cui îi este recomandată dieta fără gluten

Dieta fără gluten se adresează exclusiv celor care suferă tulburări gastrointestinale, în special celor cu intoleranţă la gluten, şi este contraindicată în restul cazurilor pentru că acest regim alimentar privează organismul de fibre, fier, calciu, riboflavină, tiamină, niacină şi acid folic, compuşi esenţiali pentru dezvoltarea armonioasă a întregului corp.

În cazul persoanelor sensibile la gluten, această dietă este foarte indicată, deoarece chiar şi un consum foarte mic de gluten poate duce la deficienţe de nutriţie, diaree, iritaţii şi chiar depresie, pe termen lung existând riscul de cancer intestinal.

Foto: arhivă, Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Marincel - Redactor
După ce am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București, am debutat ca redactor la publicația Spynews, unde am dobândit și cunoștințe de social media. De-a lungul timpului am scris pentru diferite site-uri de presă, iar acum fac parte din echipa ...
citește mai mult