Cât va dura mariajul lui Smiley cu Gina Pistol? „Ea este o extrovertită, o fermecătoare”

  • Publicat:

Celebra prezicătoare Carmen Harra a vorbit deschis despre mariajul lui Smiley cu Gina Pistol. Cât va dura, de fapt, relația celor doi? Iată declarațiile. 

Cât va dura mariajul lui Smiley cu Gina Pistol?

Smiley şi Gina Pistol au devenit soț și soție în mai 2023. Evenimentul a avut loc într-un loc idilic, la marginea pădurii Snagov. „A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul ! 🤍”, scria Gina Pistol pe Instagram.

Recent, Carmen Harra a explicat că cei doi soți au o legătură karmică ce nu poate fi distrusă de nimeni. De asemenea, mariajul lor va fi unul de lungă durată și, cel mai probabil, o să ajungă să îmbătrânească împreună.

Citiți și: Cum a rămas Gina Pistol însărcinată. Niciun medic nu îi dădea șanse: „Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă”

Carmen Harra: E o relație foarte bună

Carmen Harra a explicat și cum a reușit vedeta să îl cucerească definitiv pe Smiley: „Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună. Sunt perfecți unul pentru altul”.

„Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a mai completat Carmen Harra, potrivit Impact.ro.

Sursa foto: instagram Gina Pistol

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian