Cauza morții lui Sinéad O’Connor, dezvăluită la un an de la deces! Artista a fost găsită fără viață în locuința sa din Londra

  • Publicat:

Cauza morții lui Sinéad O’Connor, celebra cântăreață irlandeză, a fost confirmată la un an după ce artista a fost găsită fără suflare în locuința sa din Londra, la vârsta de 56 de ani. La acel moment, poliția a declarat că nu a considerat moartea ei ca fiind suspectă.

S-a aflat cauza morții cântăreței Sinéad O’Connor

Potrivit publicației internațional Irish Independent, cauza morții lui Sinead O’Connor a fost dezvăluită abia acum, la un an de la moartea sa. Din certificatul de deces al artistei reiese faptul că ar fi murit din cauza ”exacerbării bolii pulmonare obstructive cronice şi a astmului bronşic, coroborată cu o infecţie de nivel redus de tract respirator inferior.”

Decesul ei a fost certificat de Julian Morris, medic legist senior pentru Inner South London, după o examinare post-mortem care a fost realizată fără o anchetă. Sinéad O’Connor, a fost înmormântată în Bray, comitatul Wicklow, în august 2023.

O’Connor s-a stins din viață la doar un an de la sinuciderea fiului său

În vara anului trecut, Sinead O’Connor a fost găsită fără suflare în imobilul său din Londra. La momentul acela, decesul artistei nu a ridicat niciun fel de suspiciune. Drept dovadă, certificatul de deces atesta că aceasta a murit din cauza unor boli.

Decesul lui Sinead O’Connor a venit la doar un an după ce artista și-a pierdut fiul. Shane s-a sinucis în luna ianuarie 2022, iar asta a afectat-o profund pe artistă. Durerea sa a fost vizibilă atât în mesajele publice, cât și în muzica sa.

Cine a fost Sinéad O’Connor

O’Connor, activistă și cântăreață, era cunoscută mai ales pentru single-ul Nothing Compares 2 U, lansat în 1990, care a ajuns pe primul loc și i-a adus faima în întreaga lume.

Cu opinii sociale și politice deschise, ea a lansat 10 albume de studio între 1987 și 2014.

Pe lângă muzică, Sinéad OConnor s-a făcut remarcată și pentru capul ras, viziunile sale despre religie, sex, feminism și război. În 2018, artista s-a convertit la islam și și-a schimbat numele în Shuhada Sadaqat.

Citește și: Jim Morrison alias „Lizard King”, 53 de ani de la moartea învăluită în mister

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”