Ce ar fi dus la divorțul artistei JLo de Ben Affleck: „El era foarte instabil și foarte frustrat uneori”

După divorțul dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut și persoane apropiate care au explicat motivul despărțirii celor doi.
  • Publicat:

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la People, actrița în vârstă de 55 de ani ajunsese să fie ca o mamă pentru Ben Affleck, care era deseori nemulțumit de viața lui, în ciuda faptului că avea o soție superbă și trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner.

„Jennifer și-a petrecut mult timp pentru a se asigura că Ben este fericit și are tot ce are nevoie”, a declarat sursa respectivă.

Ben Afleck nu a știut niciodată să gestioneze stresul

„Nu are abilități bune de gestionare a stresului. Se frustrează ușor și tinde să fie schimbător. Când este relaxat și are o dispoziție bună, este minunat să fii în preajma lui”, a declarat sursa. „Dar, cel mai des, el este supărat sau frustrat”.

Deși prietenii au încercat să-i atragă atenția că nu este treaba artistei să-i gestioneze stările proaste, Jennifer Lopez a tot luptat.

Prietenii i-au amintit constant că nu este responsabilitatea ei să-i gestioneze stările proaste. El era foarte instabil și foarte frustrat uneori”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

De cealaltă parte, artista este opusul lui: „Ea apreciază viața într-un alt fel. Este foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce are, pentru tot ceea ce trăiește”.

Jennifer Lopez, divorț după doi ani de căsnicie cu Ben Affleck

Pentru că mariajul lor a ajuns la final, Jennifer Lopez a angajat o firmă de PR pentru a gestiona cu succes situația.

Se așteaptă ca Laura Wasser să fie avocata care va gestiona acest divorț. Ea a fost mediatorul în divorțul lui Ben Affleck de Jennifer Garner și a reprezentat-o pe Jennifer Lopez în divorțul de Marc Anthony, având astfel o istorie profesională cu ambii.

JLo a fost căsătorită de patru ori

Din căsnicia cu Marc Anthony, Jennifer Lopez îi are pe gemenii Max și Emme, de 16 ani. Ea a mai fost căsătorită cu Ojani Noa și Cris Judd, dar s-a iubit și cu Diddy, Alex Rodriguez și Casper Smart.

Când a filmat documentarul, solista s-a simțit stânjenită să facă aceste declarații în fața actualului ei partener de viață.

„Cealaltă parte înfricoșătoare a fost că îl aduceam în el pe soțul meu, care a fost un fel de participant reticent, participant tăcut și toate cele. Tocmai i-am spus în timpul uneia dintre părțile filmului: ‘E ciudat?’. El a spus: ‘Da’. I-am spus: ‘Ești nebun’. I-am spus că el este nebun, nu eu. Dar știu că eu sunt o nebună. Am înțeles partea asta. Dar chiar simt că, în calitate de artist, trebuie să fii vulnerabil. Trebuie, chiar și atunci când joci un rol, trebuie să ajungi la părțile reale din tine pentru a împărtăși ceea ce înseamnă să fii om. Iar acesta este un lucru înfricoșător de făcut.

Cred că oamenii ar crede că sunt atât de obișnuită să fiu în fața unei camere de filmat și că mă simt destul de confortabil cu ea, iar acest lucru este adevărat. Mă simt confortabil cu ea. Dar atunci când îți împărtășești… nu ai un scenariu pe care îl citești și joci un personaj sau nu cânți un cântec pe care l-ai scris și care va fi difuzat în lume, ci doar îți trăiești viața și îți împărtășești cu adevărat cele mai profunde gânduri, pentru că asta trebuie să explorezi pentru a spune această poveste și pentru a face ceea ce încerci să faci. Pentru mine, asta a fost foarte înfricoșător.”, a mai spus Jennifer Lopez.

Sursă foto: Profimedia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”