Ce dietă ține Lidia Buble. Cum a slăbit 15 kilograme și cum a ajuns să arate acum

Lidia Buble a dezvăluit secretele din spatele siluetei sale de invidiat și a stilului de viață sănătos.
  • Publicat:

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din România, continuă să surprindă nu doar prin talentul său muzical, ci și prin stilul de viață sănătos și dieta echilibrată pe care o urmează. Recent, vedeta a împărtășit câteva detalii interesante despre regimul său alimentar, dar și despre slăbiciunile și alergiile alimentare care îi dau bătăi de cap.

Ce dietă respectă Lidia Buble

Lidia Buble se descrie ca fiind „oarecum vegetariană”, având în vedere că singura carne pe care o consumă este cea de pește. Artista a adoptat acest stil de viață încă din copilărie și este foarte mândră de echilibrul pe care reușește să-l mențină în alimentația sa.

„Din meniul meu zilnic nu lipsesc peștele, pastele, salatele și, deliciul suprem, supa cu tăiței de casă primită de la mama mea”, a precizat Lidia Buble pentru Spynews.ro.

În ceea ce privește deserturile, cântăreața are câteva slăbiciuni de la care nu se poate abține. Printre acestea se numără plăcinta cu mere și jeleurile, pe care le savurează cu plăcere în zilele în care își permite un „cheat day”.

Alergia la fistic: O provocare dulce-amăruie

Cu toate că are o alimentație atent controlată, există un aliment la care Lidia Buble este alergică, dar pe care nu poate să-l evite. Este vorba despre fistic, o delicatesă care îi provoacă reacții alergice severe.

„Deși am intoleranță la fistic, știți că în 5 minute o să am limba cât casa și o să mă irit maxim, dar merită”, a declarat artista, pentru sursa citată mai sus.

Stilul de viață activ o ajută pe Lidia Buble

Artista nu se bazează doar pe dietă pentru a-și menține silueta. Artista are un regim strict de exerciții fizice și îngrijire personală.

„Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus”, a adăugat aceasta.

Eforturile sale nu sunt fără rezultate, Lidia reușind să slăbească 15 kilograme într-un mod sănătos și sigur. Vedeta subliniază importanța micului dejun, o masă pe care nu o ratează niciodată.

„Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei.”, a adăugat artista.

De sărbători, Lidia Buble întâmpină dificultăți din cauza meniurilor bogate în carne, pe care familia sa le pregătește.

„Eu de sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne. Mănânc foarte, foarte rar și asta se întâmplă cam de două ori pe an”, a mai mărturisit vedeta.

Astfel, mesele Lidiei Buble sunt bazate pe fructe, salate și pește. Ea evită, pe cât posibil, consumul de carne, dar permițându-și ocazional mici plăceri dulci. Determinarea și disciplina sa sunt evidente, iar rezultatele sunt pe măsură.

Sursă foto – Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian