Jada Pinkett Smith mereu a știut să rămână în atenția presei. Recent, actrița a fost subiect de discuție după ce soțul ei, Will Smith, a avut o atitudine violentă la Premiile Oscar față de actorul Chris Rock, pentru a-i apărat onoarea după ce s-a făcut o glumă la adresa ei. După acest incident, scuzele nu au întârziat să apară. Cu toate astea, soția lui Will Smith a făcut furori cu apariția ei, chiar dacă a fost încadrată la categoria „prost îmbrăcate”.
Întotdeauna Jada Pinkett Smith a ieșit în evidență cu silueta pe care o afișează: o talie subțire și picioare tonifiate. Curioși să aflați ce mănâncă la 50 de ani?
În ultima perioada, actrița a făcut câteva schimbări în dietă și a renunțat la gluten.
„Odată ce am renunțat la gluten, am realizat cât de fericită mă face acest lucru”, a povestit într-o filmare pentru Red Table Talk. De asemenea, a menționat că nu mai mănâncă ouă, pui și ovăz.
Actrița mărturisește că se simte mai bine de când a eliminat aceste alimente din dietă.
Soția lui Will Smith obișnuia să mănânce la micul dejun ovăz, salată kale și piept de pui, dar în ultima perioadă și-a ajustat micul dejun. Vedeta a povestit pentru Essence că întotdeauna încearcă să incorporeze multe verdețuri, iar după ce a renunțat la aceste alimente, consumă și mai mult din ele. Așadar, masa de dimineață se rezumă la o salată sote cu semințe de susan pentru mai mult gust și un ceai din ierburi.
Deși actrița nu mai consumă gluten, continuă să mănânce carbohidrați sănătoși. Cartofii dulci, mixul de legume și o porție de nuci, alături de ulei de măsline sunt elementele esențiale care îi alcătuiesc prânzul.
Cina întotdeauna arată similar prânzului. Nu îi place să fie prea creativă cu preparatele sale și preferă să mănânce cât mai simplu. În plus, vedeta mărturisește că a fost învățată să nu mănânce pentru gust, ci pentru nutrienții pe care masa respectivă îi oferă. O salată verde cu caju și somon. Așa se traduce cina actriței.
În ultima perioadă, soția lui Will Smith este tot mai interesată de sănătatea tractului intestinal, motiv pentru care recomandă fructele de pădure, bananele și prunele pentru o digestie bună.