Ce produse alimentare a aruncat la gunoi Sânziana Negru, după ce le-a promovat pe Internet. Reacția magazinului nu a întârziat să apară

  • Publicat:

TikTok-ul a luat foc după ce au apărut informaţii că Sânziana Negru şi iubitul ei, Ştefan Floroaica, au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse nedesfăcute de la Lidl, imediat după ce au filmat un clip de promovare pentru aceștia.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat o pungă cu produse alimentare la gunoi, după ce le-au promovat

Mai exact, la festivalul Electric Castle, Sânziana Negru și iubitul ei au filmat un clip de promovare pentru magazinul Lidl. Influencerița le spunea fanilor că merge să cumpere diverse produse de la acest magazin partener, urmând ca iubitul ei să ghicească conținutul.

Printre cumpărături s-au numărat și un pui la rotisor, cârnați, chipsuri, covrigi, limonadă, fiind produse pe care le puteau consuma înainte sau după festival.

Cei doi însă, se pare că au ales să arunce punga la gunoi cu tot ceea ce avea în ea, fără a se atinge de produsele respective, chiar dacă tocmai le promovase în fața urmăritorilor.

Un tânăr i-a filmat

Un internaut aflat la festival a urmărit întreg procesul de promovare al celor doi, iar apoi a văzut și gestul lor. Nu a stat pe gânduri, a mers la gunoi pentru a vedea dacă punga are produsele în ea, iar apoi a făcut un clip video pe rețelele de socializare care a stârnit multă revoltă.

„Eram aseară la Electric și în toată aglomerația și în toți oamenii ăia vezi și oameni cunoscuți, oameni care sunt prezenți pe internet. În toată marea de oameni i-am văzut pe acești doi indivizi. Oamenii mei filmau pe acolo nu știu ce, au făcut ceva unboxing, arătau produse, aveau o ditamai plasa de produse din magazinul respectiv. Efectiv oamenii au terminat de filmat, s-au dus cu punga, ea, că ea e mai importantă un pic (…) și a aruncat-o la gunoi.

Eu m-am dus cu prietenii mei la gunoi ca să fiu sigur că erau produse, efectiv produsele pe care le-au filmat. Eu înțeleg că nu ai unde să le iei cu tine, dar ieșeai afară, în față, la festival, și dădeai punga la o doamnă care vindea porumb‘, a povestit Avram Grigore, care susține că i-a văzut pe cei doi făcând asta, ba chiar s-a dus la gunoi să vadă punga cu produse, pe care a și arătat-o pe Instagram.

Sursa foto: Instagram @avramgrigore

Reacția magazinului Lidl după gestul Sânzianei Negru

În altă ordine de idei, clipul video în care Sânziana Negru și iubitul ei aruncă punga cu produsele de la Lidl la gunoi a ajuns și la magazinul partener. Fără a sta prea mult pe gânduri, reprezentații Lidl au comentat gestul ei, spunând clar că urmează să aibă o discuție cu influencerița, dar și că vor reevalua colaborarea cu aceasta.

„Am aflat cu tristeţe, din social media, despre gestul Sânzianei şi al partenerului ei, pe care nu ni-l explicăm. Lidl este partener fondator al Reţelei Băncilor pentru Alimente, iar combaterea risipei alimentare este un pilon foarte important al strategiei noastre de sustenabilitate.

Implementăm constant măsuri antirisipă în operaţiunile noastre şi susţinem Băncile pentru alimente atât cu produse, cât şi financiar pentru a îşi putea extinde infrastructura. Ne încurajăm clienţii să reducă risipa alimentară prin campanii, postări, tips and tricks despre cum poţi folosi alimentele rămase în frigider, prin acţiuni de vânzare accelerată a produselor care se află aproape de ieşirea din perioada de valabilitate sau prin mesaje afişate în magazinele noastre. Urmează să avem o discuţie cu Sânziana pe această temă şi vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea’, a fost reacția magazinului Lidl.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian