Ce spunea Anca Molnar despre boala care o măcina. Era convinsă că va reuși să iasă învingătoare

  • Publicat:

Vestea morții Ancăi Molnar a picat un trăsnet pentru toată lumea! Tânăra de 35 de ani a luptat până în ultimul moment și credea că va învinge tumorile de la creier. Din păcate, boala necruțătoare s-a stins din viață pe 11 iunie 2024. La începutul acestui an, ea spera că se va face bine, după ce fusese operată a doua oară, în Turcia. Ce spunea despre boala care o măcina de ceva timp? 

Anca Molnar a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală

Anca Molnar, cunoscută drept „make-up artistul vedetelor”, a murit la doar 35 de ani. Tânăra originară din Timișoara fusese diagnosticată cu tumoră cerebrală. Deși medicii din România nu-i dădeau șanse de supraviețuire, ea nu s-a lăsat bătută și a mers la o clinică din Turcia. Acolo a fost operată de două ori și spera că va scăpa de boala cruntă.

Spera că se va vindeca

În ianuarie 2024, ea primise vești îmbucurătoare din partea medicilor turci. Analizele erau foarte bine. Anca Molnar se destăinuia prietenilor virtuali și era convinsă că va scăpa de tot chinul. Anca Molnar a descoperit că are cancer la creier, după ce a început să aibă dureri de cap intense.

„Vin acasă, cu sufletul plin de speranță, curaj și optimism…așa cum am plecat acum 7 luni pe acest drum, atunci când mi s-a depistat tumoarea cerebrală, azi vin acasă după ce am fost la control și investigațiile au iesit bine, mulțumesc doamne!! Mulțumesc tuturor preoților și oamenilor care m-au purtat în rugăciune și mă poartă mereu. Vă mulțumesc tuturor că mi-ați fost aproape”, a scris Anca Molnar pe Facebook, în luna ianuarie 2024.

Citiți și: Cum a descoperit, de fapt, Anca Molnar că are o tumoră pe creier. Simptomul pe care l-a ignorat: „La început nu a dat importanță”

Acuza dureri mari de cap

Din păcate, boala a revenit mai agresiv, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

„Acuza în ultima perioadă tot mai des dureri infernale de cap. La început nu le-a dat atâta importanță, pentru că așa suntem noi, dar nu mai reușea tot timpul să-și desfășoare activitatea și a hotărât să meargă să-și facă un control de specialitate. Ea mi-a spus că dintre cunoscuți sunt prima persoană căreia simte că trebuie să-i spună, că eu pot să duc… mi-a spus că are tumoare pe creier”, a dezvăluit Alina Radi, buna ei prietenă, notează wowbiz.ro.

Sursa foto: facebook Anca Molnar

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc