Cea mai bună prietenă a lui Shannen Doherty, despre ultima noapte a actriței. „Am mâncat bine, am vorbit, am râs”

  • Publicat:

Actriţa Shannen Doherty, vedeta din serialele „Beverly Hills 90210” şi „Heathers”, a decedat pe 13 iulie 2024, la vârsta de 53 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul. Roma Downey, una dintre prietenele lui Shannen Doherty, a rupt tăcerea după moartea ei. Aceasta a povestit cum a decurs ultima noapte cu actrița, înainte ca aceasta să se stingă din viață. 

Prietena lui Shannen Doherty a rupt tăcerea

Roma Downey, una dintre amicele actriței din Beverly Hills, a făcut dezvăluiri inedite despre ultima noapte pe care a petrecut-o cu Shannen. Actrița s-a stins din viață pe 13 iulie 2024, la vârsta de 53 de ani.

„Am văzut pe rețelele sociale că Shannen a murit și am fost șocată, pentru că recent am luat o cină la ea acasă și părea într-o formă bună. „Amândouă eram irlandeze, amândouă rezidente în Malibu, amândou actrițe, vecine și prietene bune. Am savurat multe mâncăruri bune și vin. Am iubit să râdem și să împărtășim povești. Eu și Mark am iubit-o!”, a spus Downey.

„Cred că a avut loc la începutul lunii mai, deci vestea morții ei a venit șase săptămâni mai târziu. A fost o seară frumoasă, am mâncat bine, am vorbit, am râs. Nu mi-aș fi imaginat că va fi ultima dată când am văzut-o. Este sfâșietor”, a mai spus aceasta, notează People. 

Citește și: Absolut dureros! Shannen Doherty a finalizat divorțul de cel de-al treilea soț, cu doar o zi înainte să moară

Actrița s-a luptat ani buni cu cancerul

Shannen Doherty s-a stins din viață sâmbătă, 13 iulie 2024, după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare în ultimii ani. În 2015, ea anunța că are cancer la sân. În 2017, Shannen spunea că boala a intrat în remisie. Din păcate, cancerul i-a revenit , în 2019, iar în 2023 a mărturisit că avea metastaze la creier. Vestea tragică a fost dată de publicistul ei.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, a pierdut bătălia cu cancerul, după mulți ani în care s-a luptat cu boala”, a transmis publicistul actriței.

„Fiică devotată, soră, mătușă și prietenă, ea a fost înconjurată de toți cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia ei cere să-i fie respectată intimitatea pentru a-și putea duce doliul în pace”, a mai precizat reprezentantul actriței.

Dezvăluiri sfâșietoare

În 2023, Shannen dezvăluia că boala i s-a extins la oase și la creier: „Nu mi-e frică de moarte pentru că știu unde merg, oamenii pe care o să-i văd….Nu vreau să mor. Asta-i diferența. Nu mi-e teamă de moarte, doar că nu vreau să mor… niciodată. Pentru că nu am terminat cu viața. Nu am terminat de iubit. Nu am terminat de creat. Nu am terminat cu speranța de a schimba lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat încă”, a mărturisit actrița din „BH 90210”. 

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian