O rețetă simplă, dar foarte gustoasă, creată de chef Cătălin Scărlătescu poate fi soluția ta pentru un prânz delicios atunci când ești lipsit de inspirație, mai ales că este perioadă de post și opțiunile alimentare îți sunt mai limitate ca de obicei.
Rețeta de paste cu sos de busuioc și rucola propusă de chef Cătălin Scărlătescu este delicioasă și ușor de preparat.
Pune pastele la fiert în apă cu sare. Taie fin busuiocul și rucola, pe care le pui apoi în blender, alături de uleiul de măsline. Amestecă până obții un sos cremos. Prăjește în tigaie sau la cuptor jumătate din mugurii de pin până când prind puțină culoare. După ce mugurii sunt gata, adaugă-i în blender, alături de sosul pe care l-ai făcut mai devreme.
Când au fiert pastele, amestecă-le cu sosul, apoi adaugă și restul mugurilor de pin. Pentru un plus de aromă, adaugă sare și piper proaspăt măcinat.
Sursă foto: Facebook