Cel mai mare regret al actriței Ileana Stana Ionescu! A murit cu o mare tristețe în suflet

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață pe un pat de spital.
  • Publicat:

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață duminică, 30 iunie, la vârsta de 87 de ani. Actrița se confrunta cu probleme grave de sănătate, iar în ultima luna din viață fusese internată în spital. 

Cel mai mare regret al actriței Ileana Stana Ionescu!

Ileana Stana Ionescu, una dintre cele mai apreciate actrițe ale teatrului românesc, s-a stins din viață duminică, 30 iunie 2024, la vârsta de 87 de ani. Actrița avea un mare regret, acela că nu își vedea unicul fiu mai des. Andrei Manuel Ionescu, fiul actriței și al actorului Andrei Ionescu, este stabilit de ani buni în America.

Bărbatul își vizita destul de rar părinții, pentru că lucrează la un spital din Statele Unite ale Americii, în Tacoma, statul Washington. De asemenea, el și-a întemeiat o familie cu o tânără de origine mexicană, scrie Click.ro.

Fiul ei locuia în America și îl vedea rar

Andrei locuiește în America, este doctor, are o căsnicie frumoasă și un băiat mare, Alexandru Luca, leit taică-su. Profesional îi merge bine, Doamne ajută, totul le merge bine. Fiul nostru este bine, este sănătos, voinic și plin de viață. Nu o să vină vara asta la noi, în vacanță, nici noi nu ne ducem la el. Cred că o să vină pe la toamnă, acum este foarte ocupat cu munca, cu serviciul, cu treburile lui.

Trebuie să îți mărturisesc un lucru și anume faptul că de la o vreme îmi este foarte dor de el, nu știu, e un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștit. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire.”, declara regretata actriță pentru Click!

foto: facebook

A avut un mariaj trainic cu Andrei Ionescu

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu erau căsătoriți de mai bine de 60 de ani: „M-am îndrăgostit de soțul meu de la început. Chiar în piesa în care am jucat. Eu sunt o fire pătimașă, explozivă, agitată, în timp ce el este foarte linistit, calm. Probabil de aici și legătura noastră foarte puternică”, declara marea actriță a teatrului românesc pentru Revista Tango.

În cadrul unui interviu, Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei Ionescu, au făcut dezvăluiri despre stilul lor de viață. Marii actori au recunoscut că au o alimentație echilibrată vârstei lor.

Citiți și: Ce probleme de sănătate avea Ileana Stana Ionescu. S-a stins din viață la 87 de ani

Zilnic, de mai bine de 40 de ani, Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu consumă aceleași produse la micul dejun: cafea, apoi un amestec de cereale, măr ras, banană, nuci, semințe, peste care pun lapte proaspăt.

„Primul secret ar fi faptul că, în fiecare zi, de mai bine de 40 de ani, servim, dimineața, același meniu. Adică, bem cafeaua, apoi avem o combinație de cereale, cu măr ras, cu banană, cu nuci, cu semințe, peste care turnăm lapte. Așa mâncăm și eu și Ileana mea, nu ne abatem de la acest fel, cerealele și fructele îți dau energie pentru o zi întreagă, în plus, sunt și foarte sănătoase”, a spus Andrei Ionescu, pentru Playtech.ro. 

Sursa foto: capturi video Prima tv

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc