Céline Dion, dezvăluiri emoționante despre soțul ei mort. „Încă sunt căsătorită cu René”

La aproape opt ani de la moartea soțului, René Angélil, Céline Dion încă simte prezența lui în inimă și în casă.
  • Publicat:

La aproape opt ani de la moartea soțului, René Angélil, Céline Dion încă simte prezența lui în inimă și în casă.

Céline Dion, dezvăluiri emoționante despre soțul ei decedat

Céline Dion se află în prezent în mijlocul unei bătălii cu sindromul persoanei rigide, dar superstarul în vârstă de 56 de ani a declarat în exclusivitate pentru PEOPLE că primește semne de la Angélil „tot timpul”.

„Încă sunt căsătorită cu René. Încă este soțul meu. Când trebuie să călătorim pentru tratamentele mele, să mă întâlnesc cu doctorii, întotdeauna aduc fotografii cu el,” a spus Céline Dion. „Și avem fotografii, desigur, peste tot prin casă.”

Fiii lui Dion cu Angélil, René-Charles, de 23 de ani, și gemenii de 13 ani, Eddy și Nelson, îl păstrează de asemenea aproape pe tatăl lor.

„Chiar și când erau foarte mici, chiar și când el era încă cu noi, în camera sa luptând, el era încă cu noi,” își amintește ea. „Îi spuneau, „Tată, vom viziona Ratatouille diseară, așa că sperăm să-ți placă.” Vorbeau cu el și sărutau pozele.”

După diagnosticul ei de Sindromul persoanei rigide, în august 2022, Dion rar a părăsit din Las Vegas, deoarece a urmat un tratament intens, inclusiv terapie de reabilitare cinci zile pe săptămână. Deși nu uită niciodată să aducă fotografiile lui Angélil când își face bagajele pentru o călătorie, „copiii mei întreabă întotdeauna, „Ai adus fotografiile lui Papa?” Și eu spun că, „Da, am fotografiile lui Papa!” spune ea. „El este tatăl lor și el este soțul meu și va fi întotdeauna.”

Solista, documentar despre viața ei și lupta pe care o duce cu boala

La sfârșitul lunii mai, Prime Video a dezvăluit trailerul pentru I Am: Céline Dion, regizat de nominalizata la Oscar, Irene Taylor.

„Nu am vrut ca Irene să mă întrebe dacă are voie să surprindă una sau alta. Am spus că, „Vreau ca tu și echipa ta, dacă sunteți în casa celor trei băieți ai mei, și a câinelui meu, și a mea, și a stării mele și a luptei mele… îți dau permisiunea să nu întrebi,” spune Dion despre procesul de filmare.

Cu premiera filmului mai târziu în această lună, Dion este plină de recunoștință pentru fanii ei și pentru sprijinul lor.

Vreau ca fanii mei să cunoască un alt „cântec” al meu. Fanii mei care mă cunosc bine știu că nu toate cântecele mele sunt fericite, dar sunt adevărate. Și acesta este un cântec care este foarte sincer și un cântec pe care îl dețin,” spune ea despre viața ei din ultimii ani. „Îmi lipsesc fanii mei enorm și sper că ceea ce vor vedea în film îi va încuraja să vorbească. Nu suferiți singuri.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc