Cerința ciudată a lui Shannen Doherty înainte de a muri. Pe cine nu dorește la funeralii + ce se va întâmpla cu cenușa ei

  • Publicat:

Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda din Beverly Hills, a decedat sâmbătă, 13 iulie 2024, după o luptă grea cu cancerul. A fost diagnosticată cu cancer la sân prima oară în 2015. Doi ani mai târziu anunța că se vindecase. Din nefericire, în 2019, cancerul i-a revenit și s-a extins mai agresiv. Avea multiple metastaze la creier, iar medicii nu i-au mai dat nicio șansă. Înainte de a muri, Shannen a avut câteva cerințe! 

Shannen Doherty, răpusă de cancer la doar 53 de ani

Shannen Doherty, vedeta din ‘Beverly Hills, 90210’, a murit la vârsta de 53 de ani, răpusă de cancer. Actrița avea cancer în fază terminală și știa că i se apropie sfârșitul.

Ea a dorit să lase totul în ordine înainte de a trece în neființă. Așadar, actrița a lăsat în urmă instrucțiuni precise legate de rămășițele ei. Într-un episod al podcastului său, Shannen a povestit despre planurile legate de ceremonia funerară.

Și-a dorit să fie incinerată

Shannen Doherty și-a exprimat dorința de a fi incinerată, iar rămășițele sale să fie amestecate cu cele ale câinelui ei și ale tatălui ei. În plus, a subliniat clar că nu dorește să fie îngropată.

Citiți și: Dorința neîmplinită a lui Shannen Doherty | Actrița din Beverly Hills s-a stins din viață cu un mare regret

De asemenea, a dorit ca cenușa ei să fie împrăștiate în Malibu, California, unde ea și tatăl ei au petrecut „timp prețios” împreună. Tatăl ei, John Thomas Doherty, a decedat în 2010, la vârsta de 66 de ani, din cauza numeroaselor probleme de sănătate.

Shannen Doherty a mai dorit ca apropiații săi dragi să folosească rămășițele ca îngrășământ și să le „transforme într-un copac”, conform Daily Mail.

Ce se va întâmpla cu cenușa ei

„Vreau ca rămășițele mele să fie amestecate cu ale câinelui meu și cu ale tatălui meu. Nu vreau să fiu îngropată”, a explicat ea în podcastul „Let’s be clear!”

Bowie, câinele pe care Shannen l-a iubit ca pe ochii din cap, a stat la căpătâiul ei până în ultima clipă. Tot în cadrul podcastului, actrița a dezvăluit cine nu dorește să fie prezent la funeraliile sale.

„Sunt mulți oameni care cred că ar veni, dar pe care eu nu îi vreau acolo. Nu îi vreau acolo, pentru că motivele lor de a veni nu sunt neapărat cele mai bune. De exemplu, nu mă plac cu adevărat și, știți, au motivele lor, foarte bine! Dar nu mă plac cu adevărat suficient încât să vină la înmormântarea mea. Vreau cumva să le iau această presiune și vreau ca înmormântarea mea să fie ca un festival al iubirii”, a mai precizat Shannen Doherty.

Sursa foto: captură video, youtube

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian