Chef Cătălin Scărlătescu te învață cum să folosești corect pătrunjelul în mâncare. Regula de care să ții cont

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit, în timpul filmării unei rețete, un secret legat de pătrunjel. Juratul de la Masterchef susține că unii români folosesc greșit această plantă.
  • Publicat:
Chef Cătălin Scărlătescu te învață cum să folosești corect pătrunjelul în mâncare. Regula de care să ții cont

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit, în timpul filmării unei rețete, un secret legat de pătrunjel. Juratul de la Masterchef susține că unii români folosesc greșit această plantă.

Pătrunjelul este una dintre cele mai căutate plante, fiind folosit în numeroase feluri de mâncare, iar Cătălin Scărlătescu spune că mulți români îl utilizează greșit.

Vezi AICI care este regula.

Pătrunjelul este și un diuretic natural, care are acțiune depurativă. El nu conține grăsimi sau calorii, reușind să combată retenția de lichide. Mai mult, planta are un rol esențial în reducerea valorilor colesterolului.

Pe lângă multiplele beneficii pe care le are, pătrunjelul deține o aromă inedită și poate fi introdus cu ușurință în numeroase feluri de mâncare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”