Cine își mai aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum nu mai vrea să apară în public

Cristina Rus s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu ani buni și s-a dedicat vieții de familie. În trecut, blondina era una dintre cele mai iubite soliste din România. Cum arată acum?
  • Publicat:

Vă mai aduceți aminte de Cristina Rus? Vedeta s-a retras din muzică în urmă cu mai mulți ani. Fosta cântăreață și-a închis conturile de pe rețelele de socializare și preferă discreție în ceea ce privește viața personală. În trecut, ea făcea furori în trupa Blondy. 

Cum arată Cristina Rus la 43 de ani

Cristina Rus a împlinit 43 de ani, dar este la fel de frumoasă ca în anii în care făcea parte din trupa Blondy. Solista și-a păstrat silueta și este neschimbată ca în vremurile în care urca pe scenă alături de Andreea Bănică, buna ei prietenă.

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, blondina nu scapă de paparazzi, iar la finalul lunii august a fost surprinsă pe străzile din București. Ea a fost fotografiată în timp ce mergea la un salon de înfrumusețare. Vezi imagini cu ea, AICI.

Cum se menține în formă

Cristina Rus are mare grijă de felul în care arată. Aceasta respectă un regim sănătos de viață și nu face excese alimentare. În plus, Cristina nu a trecut momentan pe la cabinetul vreunui medic estetician, ci susține că totul se datorează unei alimentații corecte și echilibrate.

„Arăt aşa pentru că nu mănânc mult. Dimineaţa mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, seminţe sau fulgi de cereale. La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar şi consistent. Mişcare fac. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa”, preciza Cristina Rus, pentru Click!

„Fac sport. Am făcut mai mult sport în trecut să zic așa, că de vreo trei luni cam trag chiulul, dar merg cât să mă mențin. Acum or să urmeze sporturile de iarnă: schiuri și așa mai departe. Vara asta am cam tras chiulul pentru că a fost o vară destul de călduroasă și mi-a plăcut să stau mai mult pe la mare, dar totul e dietă pentru că și în sport contează foarte mult ce mănânci și chiar îmi spunea antrenorul meu să am mare grijă la ce mănânc pentru că 80% din cum arăți e ceea ce mănânci”, spunea ea în urmă cu ceva timp.

Ce face de când a renunțat la cariera muzicală

În urmă cu ani buni, Cristina Rus a renunțat la cariera artistică și a ales să se dedice în totalitate familiei. În 2009, Cristina Rus s-a căsătorit cu milionarul Dragoș Bîlteanu, pe vremea când făcea ravagii cu trupa „Blondi”. Fosta cântăreață are două fetițe și un băiat.

„Cred că în viață e bine ca fiecare să ne vedem prioritățile și să mergem așa cum viața ne ghidează, să nu ne punem contra, să nu ne luptăm cu noi. Atunci când un lucru îți face atât de mare plăcere, încât devine ca un drog, lupta de a renunța la acel ceva este foarte mare. Mă refer la partea artistică, da. Încerc să o canalizez către altceva.

De exemplu îmi place să mă ocup de casă, să aranjez, să cumpăr diverse lucruri, de exemplu, flori în casă, să cânt cu fetița mea, e foarte important ca latura asta muzicală să mi-o manifest și chiar fac lucrul acesta, dar în cadrul familiei”, preciza fosta componentă a trupei Blondy.

Sursa foto: capturi video/ facebook

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”