Claudia Ghițulescu: „Să faci mișcare în fiecare zi și să nu mănânci foarte mult…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Claudia Ghițulescu nu mai are nevoie de nicio introducere, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de folclor de la noi din țară. Astăzi continuăm seria interviurilor cu artista care ne-a împărtășit câteva impresii despre rutina sa de îngrijire. De la ce nu face rabat niciodată, ne spune chiar Claudia!

Claudia Ghițulescu, despre îngrijire și nu numai

CSID: Claudia, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Claudia Ghițulescu: Dacă te referi la make-up, demachiere în fiecare seară apoi aplic retinol și dimineața demachiere apoi vitamina C. Ulterior, aplic factor de protecție și depinde cum e ziua și ce am de făcut (cremă apoi make-up).

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Claudia Ghițulescu: Nu ști îți spun un produs anume, dar n- putea trăi fără demachiere, categoric!

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Claudia Ghițulescu: Am foarte puține produse pe care le folosesc pentru ca am un ten extrem de sensibil.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Claudia Ghițulescu: Eu aș spune somnul – este cel mai important și un ritual de îngrijire zilnic (demachiere, mască, creme hidratante).

CSID:  Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Claudia Ghițulescu: Să faci mișcare în fiecare zi și să nu mănânci foarte mult. Există pe YouTube foarte multe exerciții pe care le poți face și acasă.

(…) Cremele de îngrijire personală… iarăși, sunt produse românești acesibile oricui. Dacă îți dorești cu adevărat să arăți bine, există variante pe care le poți face și acasă.  Iar aici ma refer la măști de păr, de față, etc.

Citește și: Claudia Ghițulescu a ajuns la medicul estetician: „De la mama am învățat să am grijă de mine, să fiu tot timpul cochetă” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @claudiaghitulescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian