Corina Bud a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. Solista arată extraordinar la 44 de ani / VIDEO

Celebra cântăreață Corina Bud urcat pe scenă la un concert, dar fanii au fost atenți mai mult la ținuta pe care o purta.
  • Publicat:

Corina Bud, în vârstă de 44 ani, a impresionat cu ținuta ei la ultimul concert pe care l-a susținut. Zilele trecute, artista a urcat pe scena Forza ZU. A dansat nestânjenită de faptul că nu avea lenjerie intimă, iar crăpătura rochiei ajungea până la posterior.

Corina Bud este cunoscută pentru aparițiile sale excentrice, dar și pentru ținutele ieșite din comun. La ultimul său concert, cel de pe scena Forza ZU, artista s-a dezlănțuit de-a dreptul. Ea a ales să poarte o rochie din paiete verzi, mulată, care i-a scos formele perfecte în evidență.

Corina Bud a arătat tot pe scenă

Cu toate acestea, în timp ce dansa pe scenă, fanii nu au putut să nu observe un detaliu important la ținuta artistei. La un moment dat, Corina Bud s-a aplecat cu spatele către public, iar fanii aflați în primele rânduri au rămas muți de uimire. În plus, mulți au remarcat că artista se menține într-o formă de zile mari, la 44 de ani. Deși nu a apelat la operații estetice până acum, Corina Bud arată într-un mare fel!

Fanii, uimiți de apariția solistei

​Spectatorii au avut parte de o imagine explicită, mai ales din cauza faptului că aceasta nu purta lenjerie intimă. Imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare, iar internauții nu s-au abținut de la comentarii: „E moț de curcan”, „Doamnă, suntem la televizor”, „Hopa ce avem noi aici”, „Ce ai făcut traiti-ar Dumnezeu”.

Nu ține diete drastice

Corina Bud este admirată de mulți pentru felul în care arată. Unii ar spune că face mari eforturi pentru aceste lucru, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Corina nu este adepta dietelor.

„Secretul vine din spiritul tânăr al fiecăruia. Despre asta e vorba, despre felul în care trăiești viața, despre ce faci în fiecare zi. Iar eu așa sunt dintotdeauna, o să rămân forever un copil rebel. Un copil rebel, dar totuși, o tradiționalistă și conservatoare în viața de familie și viața de zi cu zi.

Nu țin nicio dietă echilibrată, pur și simplu trăiesc, trăiesc așa cum simt. Trăiesc frumos, mă bucur de oameni, de cea mai frumoasă variantă a mea care sunt acum. Fac și sport, nu-mi bat joc de viața mea, nu mi-am pierdut nopțile, n-am băut alcool toată viața, nici alte nenorociri, adică m-am ferit întotdeauna de vicii. Am avut grijă de tenul meu, de corpul meu. Eu cred că ăsta e secretul: echilibrul”, spunea într-un interviu pentru Unica.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”