Cristina Bâtlan are o rutină zilnică, înainte de micul dejun: „Mi-e rușine de mine”

La 51 de ani, Cristina Bâtlan nu se bucură numai de succes în afaceri, ci și de o siluetă trasă prin inel.
  • Publicat:

De ani buni, Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette, a adoptat nutriția vegană, din dorința de a avea un stil de viață cât mai echilibrat și sănătos.

De curând, jurata de la „Imperiul Leilor” a dezvăluit secretele care o ajută să se mențină în formă.

Cristina Bâtlan a dezvăluit rutina sa de dimineață

“Ce mănânci ca să arăți așa de bine? Nu mănânci ca să arăți bine. Voi nu știți răspunsul? Când mănânci prea mult, te simți bine, dar nu arăți bine. Nu mănânci ca să arăți bine.

Am băut doar un smoothie cu chia, semințe și susan, apoi struguri, pentru că e perioada strugurilor și nu aveam cum să-i ratez. Aduc doza aia de dulce perfect. Afinele sunt nelipsite din smoothie-urile mele pentru că livrează cei mai mulți antioxidanți și aleg afinele de pădure, nu acele afine pe care le cumperi, le uiți două săptămâni în frigider și sunt perfecte”, a spus Cristina Bâtlan.

Nu doar alimentația este prioritară pentru afaceristă, ci și mișcarea! Nu-și bea cafeaua niciodată până când nu face câteva exerciții.

“Mi-e rușine de mine să mă trezesc dimineața și să mă așez doar la o cafea. Fac 2-3 flotări, mișc puțin umerii, fac 2-3 abdomene, trebuie vreo 30 ca să fie eficiente, dar cam așa începe o zi și asta înseamnă că îmi dă încredere și vreau să mențin un corp sănătos. Apoi dacă nu citești în fiecare zi măcar o pagină, ajungi să fii ca în vorba aia: “generația asta nouă scrie mai mult decât citește”, a conchis jurata.

Cristina Bâtlan s-a logodit în secret

Cristina Bâtlan a surprins pe toată lumea anunțând că s-a logodit în secret anul trecut. Antreprenoarea a primit inelul în Veneția, chiar de ziua sa de naștere. Cristina Bâtlan a dezvăluit că a acceptat cererea în căsătorie a partenerului său în timpul unei vacanțe romantice în Veneția.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”