Cum a descoperit, de fapt, Anca Molnar că are o tumoră pe creier. Simptomul pe care l-a ignorat: „La început nu a dat importanță”

Make-up artistul se lupta de ceva timp cu o boală necruțătoare.
  • Publicat:

Anca Molnar, cunoscută drept una dintre cele mai bune make-up artiste din țară, a decedat la vârsta de 35 de ani, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă. Prietena ei, Alina Radi, a dezvăluit cum a aflat, de fapt, tânăra din Timișoara că suferă de cancer. Se confrunta de ceva timp cu un simptom neplăcut, dar l-a ignorat total! 

Cum a descoperit Anca Molnar că are tumoră pe creier

Anca Molnar s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. Celebrul make-up artist a dus o luptă grea cu cancerul. Deși a sperat că se va vindeca după cele două operații pe creier, tânăra a pierdut lupta cu viața. Soțul ei a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare vestea tragică.

„Cu durere în suflet, va aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat in ceruri. Cine dorește sa isi ia ramas bun si sa ii fie alaturi familiei poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astazi cu orele 18. Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o ora pe care o vom anunță ulterior”, a mărturisit soțul ei pe Facebook.

Citiți și: Anca Molnar a decedat la 35 de ani. Make-up artistul vedetelor se lupta cu o boală nemiloasă

Acuza dureri infernale de cap

Alina Radi, buna ei prietenă, a mărturisit că Anca se confrunta cu un banal simptom, dar pe care l-a ignorat ceva timp. Aceasta a specificat că tânăra avea dureri de cap destul de des. Inițial nu le-a acordat importanță, dar durerile au devenit crunte și îi afectau viața de zi cu zi.

Doctorii din România nu i-au dat nicio șansă

A decis să meargă la medic. Așa a aflat că avea, de fapt, o tumoră pe creier. Se întâmpla în urmă cu mai bine de un an. Medicii din România nu i-au dat nicio șansă, dar a mers în Turcia, acolo unde a fost operată de două ori pe creier.

„Acuza în ultima perioadă tot mai des dureri infernale de cap. La început nu le-a dat atâta importanță, pentru că așa suntem noi, dar nu mai reușea tot timpul să-și desfășoare activitatea și a hotărât să meargă să-și facă un control de specialitate. Ea mi-a spus că dintre cunoscuți sunt prima persoană căreia simte că trebuie să-i spună, că eu pot să duc… mi-a spus că are tumoare pe creier”, a mai dezvăluit Alina Radi, notează wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc