Cum a reușit Sore să slăbească 20 de kilograme. Alimentul toxic la care a renunțat

Sore a reușit să slăbească 20 de kilograme și, totodată, a dezvăluit și un aliment toxic la care a renunțat.
  • Publicat:

În urmă cu 8 ani, Sore a devenit mămică pentru prima dată. După sarcină, vedeta s-a luptat mult să scape de surplusul de greutate, a și dat jos 20 de kilograme, iar de atunci reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

Cum a reușit Sore să topească 20 kg

În urmă cu o lună, artista și-a propus să renunțe la zahăr, decizie pe care nu o regretă nicio clipă. În cadrul unei postări de pe Instagram, aceasta a enumerat beneficiile majore pe care le-a observat de când a renunțat să mai mănânce dulce.

”În ultima lună nu m-am atins de zahăr, până acum în weekend, când am mâncat puțină ciocolată la hike. Dar altfel, am fost cuminte, concentrată pe scop: și anume să văd ce se întâmplă. Concluzia e ca iese la suprafață corpul pentru care “munceam”, deși nu aș numi-o chiar muncă, pentru ca merg la tenis, pilates sau sală din plăcere, mai mult, si nu cu o frecvență impusă, titanică. Evident, aș mânca ceva dulce, nu mi s-a stopat pofta defintiv însă după primele zile e mult mai ușor să păstrez pofta aia pentru momente speciale, nu doar pentru un serial bun la tv, știți ce zic?

Iubesc provocările, știți deja, intenționez să prelungesc această “abstinență” (cu mici pauze, uneori) dar îmi place ce văd. Îmi dau seama că mă temeam de ce se va întâmpla cu corpul meu peste vârsta de 30 de ani, dar observ ca e mai bine ca la 25. Deci, în concluzie, știu că e trafic la ora la care vrei să mergi să faci sport, știu că sunt deadline-uri, știu că poate n-ai chef, dar acordă-ți un pic de timp, măcar o dată, de doua ori pe săptămână și nu uita că secretul chiar stă în alimentație, însă una fără alta…nu prea funcționează. Îți spune asta o fata care credea, cândva, demult, că dacă ai făcut pătrățele, nu le mai poți pierde (n.r. râde) asta e o poveste pentru alta data”, a scris Sore pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SORÉ (@soreonline)

Mai mult, artista a renunțat la carne pe care a înlocuit-o cu somon și ouă și a apelat și la proceduri de slăbire neinvazive.

Desigur, a făcut și sală cât cuprinde, iar rezultatul de astăzi e un trup fără de cusur.

Sore și-a refăcut viața după ce s-a separat de tatăl fetițelor

S-a despărțit de Mircea Julean, tatăl fetiței sale, în anul 2022, după 8 ani de relație. De atunci și până acum, artista a fost discretă și nu a vrut să-și expună prea mult viața personală. De aproximativ un an, însă, Sore iubește din nou.

Pot să spun că sunt fericită, că mi-am găsit echilibrul, liniștea, mă simt în familie. De aici încolo doar liniște și armonie îmi doresc.  I-am făcut cunoștință fiicei mele cu iubitul meu, se înțeleg foarte bine. Mi se pare minunat și sunt recunoscătoare și norocoasă că am parte de armonie și lejeritate, de fapt.  Nu are copii, dar are un instinct patern dezvoltat. Vom trăi și vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, vrem să luăm totul cu pași mici, dar siguri. Suntem de un an împreună”, a spus artista.

Sore și-a refăcut viața după ce s-a separat de tatăl fetițelor

Sursă foto: Instagram @soreonline

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”