Cum a ajuns să arate actrița Jenna Jameson, după ce i s-au dat doar câteva luni de trăit

Este total transformată.
  • Publicat:

Jenna Jameson, fostul model Playboy, trece prin momente dificile. La doi ani după ce medicii au informat-o că mai are de trăit între șase luni, vedeta din filmele pentru adulți este iar în centrul atenției. S-a aflat că urmează să divorțeze. În plus, diva blondă este de nerecunoscut! 

Grav bolnavă, Jenna Jameson a fost părăsită și este în divorț

Se pare că veștile rele se țin lanț de fosta starletă pentru adulți în vârstă de 50 de ani! Jenna Jameson are din nou probleme, însă, de această dată, pe plan amoros!! Soția ei a confirmat că a depus actele de divorț, la doar un an de la căsătorie.

„Există o mulțime de zvonuri că Jenna și cu mine vom divorța. Și fac acest videoclip pentru a confirma că așa este”, a spus Jessi Lawless, citată de people.com.

Ea și Jameson, fostă vedetă de film pentru adulți, s-au căsătorit în Las Vegas pe 23 mai 2023, după ce s-au logodit cu o lună mai devreme: „I-am spus la începutul relației noastre că trag linie până la băut, care i-a adus atât de multe probleme în viață, și nu voi tolera asta deloc, în nicio circumstanță”, a spus Lawless.

Ce probleme de sănătate are

În urmă cu doi ani, Jenna Jameson a fost spitalizată timp de mai multe luni din cauza unei afecțiuni nediagnosticate. Medicii au suspectat-o de sindromul Guillain-Barré, o afecțiune autoimună rară, din cauza atrofiei musculare. La acea vreme, atrofia musculară de la nivelul picioarelor se agravase și nu mai putea să meargă.

A petrecut 9 luni în spital. La un moment dat, medicii au suspectat că fostul model Playboy avea cancer la sânge. În plus, i-au spus că mai are de trăit cel mult un an.

I s-au dat doar câteva luni de trăit

„Când mi s-a spus prima dată că nu mai am mult de trăit, cred că m-am blocat. Nu prea știam cum să diger asta”, declara fosta actriță pentru emisiunea Entertainment Tonight în august 2023.

Nu s-a lăsat doborâtă de boală: „Nu voi lăsa să se întâmple asta. Refuz. Nu am de gând să mă duc la fund așa. În cele din urmă am ajuns în punctul în care am spus: Trebuie să-mi iau sănătatea în propriile mâini”, așa că m-am pus într-un scaun cu rotile și am ieșit din spital cu rotile”. 

S-a îngrășat enorm și abia dacă mai poate merge

Pe rețelele de socializare, fosta actriță de filme pentru adulți a avut curajul să se afișeze într-o ipostază neașteptată: ajutată de un cadru pentru cei cu probleme locomotorii. În altă poză, ea se sprijină cu o mână pe chiuvetă pentru a-și face un selfie în oglindă. Nu se știe momentan dacă Jenna reușește să meargă fără ajutor.

„Mi-am pierdut capacitatea de a merge acum mai bine de un an și am crezut că am terminat. Am luptat pentru a mă întoarce și încerc în mod constant să devin un om mai bun în exterior, dar mai ales în interior. În această lună nouă, astăzi, manifest bunătatea. Iubire. Fericire. Alăturați-vă mie. Acesta este un moment vulnerabil și vreau doar să vedeți cât de departe am ajuns și cât de mult lupt”, le-a spus Jameson fanilor de pe Instagram.

Mărturiile făcute de soția celebrei actrițe de filme pentru adulți

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jenna Lawless (@jennacantlose)

Jessi Lawless a mai povestit că Jenna Jameson a mers recent la Chicago, pentru primul eveniment la care a participat de când s-au căsătorit.

„Este prima dată când a fost departe de mine. S-a dus la Chicago și a început să bea. Și apoi, când am confruntat-o despre asta, a încercat să mintă până când i-am spus că am poze. A recunoscut, evident. Nici măcar nu aveam poze… Știam că bea.”, a adăugat Lawless.

Jenna Jameson, care a mai fost căsătorită de două ori, are trei copii din relațiile anterioare.

Purtătorul acesteia de cuvânt a refuzat să comenteze pentru People subiectul, însă Jenna Jameson a spus: „Cercetarile au arătat că empatia și înțelegerea sunt răspunsuri mai bune la dependență decât judecata, umilirea și moralizarea. Iubirea și sprijinul necondiționat pot fi cele mai bune lucruri pe care le poți face.”

Sursa foto: instagram Jenna Jameson

FOTO: PROFIMEDIA, SURSA: people.com.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian