Cum arată acum Bianca Sârbu, la trei ani după ce a scăpat de cancer: „Am crezut că nu mă mai trezesc”

Bianca Sârbu a povestit momentele prin care a trecut atunci când a fost diagnosticată cu cancer, dar și atunci când boala a recidivat.
  • Publicat:

Vedeta nu a avut o viaţă uşoară, iar când credea că a scăpat de probleme, boala a recidivat şi a fost nevoie să se opereze din nou. Bianca Sârbu a fost diagnosticată de trei ori cu cancer de piele.

Acum, Bianca Sârbu a fost declarată vindecată complet de cadrele medicale, însă trebuie să respecte indicațiile medicilor.

A scăpat de cancer

Bianca Sârbu a mărturisit că a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Floreasca din Capitală. Din fericire, intervenţia a fost una de succes, iar artista este sănătoasă acum. În plus, Bianca a trecut și pe la medicul estetician, pentru a-și pune implanturi mamare. După ce a scăpat de cancer, a adoptat și un nou look, s-a tuns scurt.

„Mi-a fost frică de anestezia totală. Mă gândeam că nu mă mai trezesc, cine are grijă de copii… niște nebunii… M-am operat la Spitalul Floreasca, personalul a fost minunat”, a spus aceasta la Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir.

În momentul ăsta sunt vindecată 100%. Mi-am scos și o aluniță pentru că e clar că eu am niște probleme și nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale. Mai dărâmat a fost soțul meu. Cred că s-o fi gândit că-l las cu doi copii pe cap, dar nu cred. Dar m-am gândit…”, a mai spus Bianca Sârbu.

Văduvă la doar 34 de ani

Bianca Sârbu a trecut printr-o dramă cumplită la doar 34 de ani, atunci când soțul ei s-a stins din viață în mod subit. Aflați la o nuntă, unde amândoi susțineau un recital, bărbatul s-a prăbușit pe scenă și a fost transportat la spital, unde a și decedat.

Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, spunea Bianca Sârbu îm urmă cu câțiva ani.

Marian Sârbu, soțul decedat, a lăsat-o cu doi dopii, Luca și Miriam. Artista s-a căsătorit în anul 2018 cu Bogda Romanescu, colegul ei de la Intact Media, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt fericiți.

Sursa foto: Instagram @biancasarbuofficial
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”