Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr! „Briliantul” a publicat prima fotografie

  • Publicat:

Adrian Mutu a postat pe rețelele de socializare o primă imagine cu felul în care arată acum, după ce, în urmă cu cinci luni, a apelat la un specialist din Turcia pentru un implant de păr.

Transformarea incredibilă a lui Adrian Mutu, după ce și-a făcut implant de păr

Adrian Mutu a recurs la această intervenție după ce a început să observe primele semne de cădere a părului: „Începe să te lase și părul, nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni, puțin în părți mi-am făcut implant. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede. Zici că îi am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme, a trecut timpul. Nu e dureros, am dormit. Durează câteva ore, nu este chiar așa ușor”, a declarat în martie Adrian Mutu.

„După 5 luni. Sunt foarte fericit cu rezultatul”, a fost mesajul postat pe pagina sa de Instagram, alături de mulțumirile care mers către doctorul care i-a efectuat implantul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Tot ce trebuie să știi despre implantul de păr

Pierderea părului poate fi o experiență frustrantă și supărătoare. Implantul reprezintă o soluție naturală și permanentă în rezolvarea problemelor legate de căderea părului sau  problemele provocate de rărirea părului şi chelire întâmpinate de persoanele care îşi pierd părul.

În zilele noastre, aproape 50% dintre bărbații cu vârsta peste 50 de ani se confruntă cu problema căderii părului. Prin urmare, transplantul de păr este cea mai frecventă operație estetică aplicată pentru bărbați. Prin transplantul de păr, părul sănătos propriu al pacientului este adăugat în zona unde părul a căzut.

Implantul de păr – cui se adresează?

„Implantul de păr se adresează persoanelor care doresc să îmbunătăţească situaţia lor capilară. El poate fi efectuat pentru zona scalpului dar şi pentru alte zone ale corpului (sprâncene, barbă, păr corporal, sau chiar pubian). Da ştiu, o să vă vină în minte să mă întrebaţi cine îşi face implant de păr pubian, şi am să vă răspund că sunt femei care şi-au făcut epilare definitivă, actualul partener nu era confortabil cu situaţia… Situaţiile de cuplu, de viaţă influenţează mult decizia de a schimba ceva, e mult de vorbit aici”, spune Dr. Felix Popescu, specialist chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, phd în chirurgia reconstructivă a părului.

FOTO: Instagram @adrian10mutu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”