Cum arată Andreea Bănică la 46 de ani. Artista e tare mândră că nu a apelat la operații estetice

Andreea Bănică arată de milioane la 46 de ani! Recent, ea a susținut un concert în țară, iar prestația sa de pe scenă a uimit pe toată lumea.
  • Publicat:

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România! La 46 de ani, solista este la fel de energică ca la 20! Dovada stau cele mai recente imagini cu ea, care fac senzație pe rețelele de socializare. 

Andreea Bănică, show incendiar pe scenă

Andreea Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este una dintre cele mai iubite soliste de la noi din țară. Recent, blondina a fost protagonista unui show de zile mari în timpul unui concert.

Andreea Bănică și-a întâmpinat fanii cu piesele sale celebre, însă cei mai mulți au fost atenți la decolteul generos și ‘jucăuș’ al artistei. Dansul Andreei a aprins imaginația celor prezenți la concert.

La 46 de ani, solista arată fenomenal

Deși are 46 de ani, vedeta este într-o formă de zile mari și la fel de energică ca pe vremea când cânta în trupa Blondy. Mișcările ei lascive i-au făcut pe mulți să rămână muți de uimire. Îmbrăcată într-un top mulat, în culoarea pielii, Andreea Bănică s-a dezlănțuit pe scenă, spre încântarea tuturor.

andreea banica
Sursa foto: capturi video TikTok

„Nu mai trebuie voce, lumea e fascinată de priveliște!”, „Nu mi-am găsit soțul în comentarii, e de bine ?”, „Bună muzică, și acum îmi joacă ochii ?”, „M-am uitat de 2 ori și tot șocat”. „A și cântat? Că eram în alt film”, „Nu face Shakira cu dosul cum face ea cu pieptul”, au comentat unii internauți, pe platforma Tiktok.

Neagă că are operații estetice

Andreea Bănică arată foarte bine pentru vârsta ei și mulți o laudă pe rețelele de socializare pentru felul în care se menține în formă.

Au fost și guri rele care au precizat că a apelat la operații estetice, dar artista le-a negat de fiecare dată, spunând că fizicul ei se datorează atât genei, cât și efortului pe care îl depune din acest punct de vedere. Totuși, vedeta a recunoscut că pe viitor nu exclude nici operațiile estetice, pe care până acum le-a evitat.

​„Cred că ține mult și de genă și de cum îți dorești să fii. Mi-am dorit mereu că pruncii mei sa fie mândri că au o mamă tânără și frumoasă. Puțin sport, diete, tratamente faciale.

Mă mândresc că nu am, până acum, operații estetice, dar nu exclud asta. Am plan pe viitor, pentru că înaintez în vârstă, nu o iau înapoi. Vreau să mă bucur de corpul meu, să fiu sănătoasă mental”, spunea Andreea Bănică, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram Andreea Bănică

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”