De peste trei decenii, Ramona Bădescu trăiește într-un apartament impresionant în Roma, Italia, alături de partenerul său, Fabio Cali, și de fiul lor de patru ani, Ignazio. Locuința vedetei este o combinație de eleganță și confort, reflectând stilul său de viață sofisticat.
Apartamentul din capitala italiană dispune de un living luminos, un dressing generos și o bibliotecă plină de comori literare. Pe pereți tronează tablouri mari și pline de culoare, care adaugă o notă vibrantă spațiului.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori, românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a spus actrița, în urmă cu câteva luni, în cadrul unui eveniment, potrivit unica.ro.
În serile calde, vedeta obișnuiește să ia masa pe terasă, transformând fiecare moment într-un prilej de relaxare și bucurie. „Bine ați venit pe terasa mea! Să ne luăm porția de vitamina C, bio! Occhio! Am doi mandarini chinezești aici, așa că mâncăm direct din copac. Face foarte bine la sănătate. Fructele sunt mici și foarte aromate! Îți fac poftă?”, spune Ramona Bădescu, potrivit Click!.
Pe terasa spațioasă, Ramona Bădescu a creat un colț verde, unde îngrijește lămâi, mandarini japonezi și dafini, bucurându-se de fructele proaspete crescute chiar de mâinile ei.
„E totul crescut și îngrijit de mine. Mandarinii japonezi îi am de vreo 5-6 ani. Am aici și o producție de lămâi, bio, foarte bună! Uite și dafinul! Am toată plantația! Este bun și îl folosesc. Dafinul este foarte bun pentru digestie! Se face ceai din dafin și coajă de lămâie! Fierbi apă și pui 3 foi de dafin în ea, crescut natural și îngrijit cu multă dragoste, cum e la mine aici, se pune apoi și coaja de lămâie. Se lasă totul la infuzat un sfert de oră și se bea apoi după masă! Ajută la digestie și este foarte sănătos!
Îmi iubesc toate plantele și îmi place să le îngrijesc singură. A dat și ghiocelul! Din mandarinii japonezi fac și dulceață și este foarte bună cu piept de rață caramelizat! Îți lasă gură apă de sănătate!”, a mai spus vedeta în timp ce savura cu poftă din mandarinii japonezi.
Sursa foto: Facebook, Instagram