Cum arată Cătălina Ponor după două nașteri. Fosta gimnastă este o mămică împlinită

Fosta marea campioană la gimnastică a născut a doua oară în luna martie 2024.
  • Publicat:

Cătălina Ponor, una dintre cele mai bune gimnastele din România, a devenit mamă de două ori. Fosta sportivă, în vârstă de 37 de ani, a născut a doua oară în luna martie 2024. Vestea cea mare a fost dată chiar de fosta sportivă pe pagina sa de Instagram. Acum, la câteva luni de când a devenit mamă, Cătălina Ponor arată total diferit. 

Cătălina Ponor, mamă de doi băieți

Cătălina Ponor, una dintre cele mai bune sportive ale țării noastre, a născut al doilea copil la începutul lunii martie 2024. Fosta mare campioană la gimnastică și soțul ei au devenit părinți pentru a doua oară.

Cătălina și soțul ei, Bogdan Jianu, mai au un băiețel, Vlad, născut în decembrie 2022. Cei doi s-au căsătorit civil în 2022 și religios în 2023, la un an după venirea pe lume a primului lor fiu.

„Bine ai venit în această lume și în familia noastră, rază de soare. A doua noastră medalie este aici. Mami, tati și frățiorul tău mai mare, te iubim până la cer și înapoi”, transmitea Cătălina Ponor, pe pagina sa de Instagram, după ce a născut al doilea băiat.

Cum arată după ce a născut de două ori

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică în urmă cu șapte ani. Ultimul turneu din cariera sa a fost la Mexico Open. După ce s-a retras, fosta sportivă s-a axat mai mult pe viața de familie. S-a căsătorit cu Bogdan Jianu și a adus pe lume doi copii. În prezent, toată atenția se concentrează asupra acestora și este o mămică dedicată și implicată.

Pe rețelele de socializare, fosta campioană la gimnastică este activă și ține legătura cu fanii virtuali. Recent, ea a încărcat un video pe Facebook în care îl plimba pe cel mic în cărucior. De când a devenit mamă, trupul fostei gimnaste a suferit câteva modificări. A luat câteva kilograme în plus, însă Cătălina Ponor tot este într-o formă de zile mari, iar mulți au felicitat-o pentru felul în care arată după două nașteri.

Ce dietă respecta fosta gimnastă

După ce s-a retras din sportul de performanță a trebuit să țină cont de anumite reguli pentru a nu se îngrășa. Înainte de a deveni mamă, Cătălina Ponor era înnebunită după un aliment, care face minuni în diete: conopida.

„Am un stil de viaţă sănătos. Cred că acesta este lucrul cel mai important. Uneori, da, mai mănânc şi „prostioare’, adică pizza, paste, cartofi prăjiţi. Dar în general am un stil de viaţă sănătos, fac mişcare, beau multă apă. Acestea sunt cele mai importante, declara pentru Click! Cătălina Ponor.

În plus, ea dezvăluia și care sunt legumele ei preferate, sănătoase și deloc periculoase pentru talie: „Consum fructe de sezon, dar nu foarte multe. Îmi plac foarte mult legumele. Conopida, brocolli sunt legumele mele preferate”. 

Sursa foto: Facebook Cătălina Ponor

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”