Cum arată Consuelo la 51 de ani. Imagini rare cu fosta soție a lui Adi Mutu

  • Publicat:

Consuelo Matos (51 ani) a fost cea de-a doua soție a lui Adrian Mutu (44). Din anul 2005 până în 2013 a rezistat mariajul lor. La 10 ani de la divorț, fostul fotomodel o duce mai bine ca oricând, are și propria afacere de succes.

A divorțat de Adrian Mutu

După divorțul de Adrian Mutu, Consuelo s-a întors în Republica Dominicană alături de Adriana și Maya, fiicele ei și ale fotbalistului devenit antrenor. Nu doar pe creșterea copiilor s-a focusat Consuelo, ci și pe cariera sa.

În Republica Dominicană și-a deschis propria agenție imobiliară, ea se ocupă în prezent cu vânzarea caselor dintr-un complex de lux, acolo unde prețul unei locuințe este de aproximativ un milion de dolari. Pe lângă reușita din imobiliare, fosta soție a lui Adrian Mutu e și actriță, ea a jucat în două filme: Desperado și El Mariachi.

Este extrem de sexy la 51 de ani

Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, Consuelo arată demențial, chiar dacă are 51 de ani, se pare că timpul nu și-a pus amprenta asupra aspectului său. Fosta soție a lui Adrian Mutu este extrem se sexy.

Antrenorul a dezvăluit motivul divorțului de Consuelo în cartea sa autobiografică, „Revenirea din infern”: „Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. Ok, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim”.

Sursă foto: Hepta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”