Cristina Șișcanu obișnuiește să publice imagini și videolclipuri în care este surprinsă așa cum se trezește la primele ore ale dimineții. Până în prezent, aceasta nu a apelat la intervenții estetice, însă a recunoscut că și-a injectat botox și a recurs la conturing ca metode de înfrumusețare artificială.
De multe ori se afișează pe rețelele sociale și fără strop de farduri sau fără fond de ten, iar fanii sunt plăcut surprinși și o felicită. Pe contul ei de Instagram, Cristina Șișcanu publică des clipuri/ inregistrări în care apare complet nemachiată.
Vezi această postare pe Instagram
Cristina Șișcanu a avut probleme cu greutatea în trecut, cauzate de sarcină, însă a reușit să slăbească 27 de kg.
La acea vreme, jurnalista a dezvăluit metoda prin care a reușit să ajungă la formele de invidiat. Imediat după sarcina, în numai câteva luni, Cristina Șișcanu a dat jos nu mai puţin de 10 kilograme. Ultimele însă i-au cam dat de furcă, motive pentru care a recurs la sport şi la dietă.
„Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune.
Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente. Am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, spunea Cristina Șișcanu.
La micul dejun:
– 35g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grăsime
sau
– 1-2 ouă + 1 avocado (sau o legumă) + 75 g de brânză (nu grasă) sau 100 g de ton in suc propriu
sau
– 50 g carne fiartă sau o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o leguma + 2 felii de pâine integrală
sau
– 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă
sau
– 100 g de ton în suc propriu
„Am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. Se bea: cafea cu lapte 1.5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă”, spunea ea.
Gustare 1 – maxim 200 g de fruct (nu struguri, nu banană)
La prânz:
– 150 g carne de pui sau de curcan sau de vita la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g salata de crudități fără ulei
sau
– 200 g de peste la grătar sau la cuptor fara ulei + 200g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei SAU + 125 g orez sălbatic
– 300 ml ciorba/supa (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) + 50 g de crutoane
Gustare 2 – ZERO (deoarece mai mancam ciocolatele indulcite cu extract din stevie)
La cină:
– Salata asortata cu 200 g de brânză light sau carne (fiarta sau grătar) sau peste (grătar sau la cuptor) bucatele +10-12 măsline + 125 g legume asortate
sau
– 200 g de mămăligă + 125 g de brânză (nu grasă, de ex. telemea light)
sau
– 135 g penne integrale + brânză rasă light (telemea sau mozarella) „Varianta mea preferată”, a punctat Cristina Șișcanu, pe site-ul ei cristinasiscanu.ro
Sursa foto: Instagram @cristinasiscanu