Cum arată Daniela Crudu după ce a născut a doua oară

  • Publicat:

Daniela Crudu a născut în urmă cu aproximativ trei luni cel de-al doilea copil și și-a revenit spectaculos. Fosta asistentă TV a postat câteva imagini cu ea în costum de baie pe rețelele de socializare, iar fanilor nu le-a venit să creadă cum arată acum. 

Daniela Crudu arată fabulos după două nașteri

La nici trei luni de când a născut a doua oară, Daniela Crudu, în vârstă de 35 de ani, a revenit la formele dinainte de sarcină. Fosta asistentă tv mărturisea că nu a luat multe kilograme cu cele două sarcini. Pe pagina ei de Instagram, bruneta a publicat o imagine cu ea într-un costum de baie decupat. În acest fel, ea s-a mândrit cu silueta impecabilă pe care o are, deși a adus pe lume doi copii.

Mulți fani au fost de părere că vedeta nici nu a născut, pentru că arată într-un mare fel! Bruneta și-a etalat formele apetisante, în timp ce se relaxa într-un jacuzzi. Costumul verde cu negru i-a venit ca turnat!

”Daniela, parcă nici nu ai născut de două ori”/” Danielo, ridici cotele în termometru rău de tot”/” Este normal să arăți așa la câți bani ai investit în tine, numai fundul și sânii fac vreo 25 de mii pe puțin. Să fii sănătoasă și fericită”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe social media.

A născut a doua oară în luna mai 2024

Daniela Crudu este acum o femeie împlinită. În luna mai a acestui an, ea l-a adus pe lume pe Dominic, băiețelul său.

”Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, declara Daniela Crudu, la secțiunea InstaStory, la începutul lunii mai 2024, când l-a adus pe lume pe băiețelul său.

Bruneta mai are o fetiță, pe Daiana Maria, pe care a născut-o la jumătatea anului 2023.

Ce nu a consumat în sarcină

În primele luni de sarcină, fosta asistentă dezvăluia că s-a simțit extrem de rău și că nu a putut mânca mare lucru.

Nu am vrut eu, nu îmi mai e poftă. Îmi e rău de la carne, eu care mâncam în fiecare zi. Acum nu mai mănânc deloc. Mănânc doar fructe, croissante, dar nu îmi mai place să mai mănânc mancare. Mi-a fost primele două luni rău de tot. 

Nu mă simt obosită, dar nu mai am nici vibe-ul ăla. Înainte beam energizante, cafea, parcă acum obosesc mai repede. Am mâncat un corn, am mâncat un fruct. Trebuie să mănânce bebelușul. Acum mai am energie, dar cred că, în curând, o să mi se termine energia. Eu trebuie să dorm după-amiaza, acum m-am obișnuit să dorm ziua.”, declara bruneta la Xtra Night Show.

Sursa foto: instagram Daniela Crudu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian