Cum arăta Daniela Gyorfi la începutul carierei, înainte de operații estetice. Puțini ar mai recunoaște-o

Daniela Gyorfi a fost mereu deschisă să vorbească despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.
  • Publicat:

Daniela Gyorfi (55 ani) s-a lăsat de multe ori pe mâna medicului estetician pentru a arăta așa cum își dorește. Acum, artista a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis să schimbe ceva la aspectul ei fizic.

Daniela Gyorfi și-a făcut noi operații estetice

Daniela Gyorfi și-a făcut alte câteva intervenții estetice la nivelul feței. și a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de euro.

Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață (…) Mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima. (…) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați puțin la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări. (…) Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci șase zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin, adică nu poți să îți faci cu doi lei”, a spus Daniela Gyorfi la Xtra Night Show, potrivit libertatea.ro.

A făcut multe sacrificii pentru a arăta bine și nu regretă nicio intervenție estetică

Daniela Gyorfi și-a făcut noi operații estetice

Artista a intervenit la nivelul feței, operându-și nasul, mărindu-și buzele și a apelat inclusiv la augumentare mamară. Patru operații de mărire a sânilor și-a făcut Daniela, care recunoaște că nu și-ar mai pune silicoane, dacă ar putea da timpul înapoi.

„Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri. Când îți faci niște lucru își faci ca te simți bine. Mie îmi place să arăt bine”, a mai zis Daniela Gyorfi.

Cum arăta, însă, Daniela Gyorfi la debut?

În 1989, Daniela urca pe scenele festivalurilor, unde spera să câștige premii cu vocea sa frumoasă. Imagini din 1996, când participa la Festivalul Amara, o arată blondă, plină de viață și extrem de încrezătoare.

Artista purta pe atunci machiaj de scenă, pronunțat în zona ochilor și a buzelor, iar părul său creț, cu breton, îi punea în evidență trăsăturile parcă sculptate ale feței.

Sursă foto: Instagram @danielagyorfi/ capturi video Youtube

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”