Cum arată Emily Burghelea, după ce medicii au fost nevoiți să-i reconstruiască o parte din față

  • Publicat:

Emily Burghelea și-a anunțat fanii virtuali că a ieșit din sala de operație! Vedeta a postat pe rețelele de socializare prima imagine după ce doctorii au fost nevoiți să-i reconstruiască o parte din chip. Cum arată acum fosta asistentă tv? Va fi nevoită să stea cu o tijă înfiptă în cap!

Cum arată Emily Burghelea după prima operație

Emily Burghelea și-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost implicată într-un groaznic accident rutier, în Mauritius. La revenirea în România, ea a fost supusă mai multor analize, care au arătat că are fracturi la nivelul feței și la cap.

Vedeta a fost supusă deja unei intervenții chirurgicale, după accidentul în care era să-și piardă viața. Prima operație a decurs bine, iar fosta concurentă de la Bravo ai Stil este optimistă că se va reface complet pe viitor.

„Sunt tot eu. Așa arăt acum dar o să-mi treacă… Sunt bine. Ce-a fost mai greu a trecut. Slavă Domnului. Vești bune, prieteni! Prind Bulgarii! 🤣 Prima operatie din viata mea a decurs bine si sunt optimista 😇 Sper sa ma obisnuiesc repede cu noua mea prietena, tija, vom petrece impreuna o buna perioada de vreme, cred ca la noapte va fi mai dificil insa ce-a fost mai greu a trecut. Sunt bine. Va multumesc pentru gandurile bune. Ma ajuta foarte mult energia pozitiva pe care mi-o transmiteti, o simt si ma vindeca! ♥️”, a scris fosta asistentă tv pe Instagram, după ce a ieșit din sala de operații.

Citiți și: Imagini șocante cu Emily Burghelea după accidentul pe care l-a suferit din Mauritius. Ce diagnostic dur i-au pus medicii

Cum s-a petrecut tragicul accidentul

În urmă cu două zile, Emily Burghelea a publicat câteva imagini cu ea în care apare cu fața aproape desfigurată, iar fanii s-au speriat. Ulterior, ea a a explicat că a fost vorba, de fapt, despre un accident teribil petrecut în vacanță.

În drum spre aeroport, taxi-ul în care se afla Emily Burghelea, împreună cu nașa ei, s-a izbit violent de un tir care a ieșit pe mijlocul șoselei. Cele două au scăpat ca prin minune cu viață, deși mașina în care erau s-a făcut zob.

„Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic > și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin. Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte.”, a povestit vedeta, pe pagina ei de socializare.

Sursa foto: instagram Emily Burghelea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc