Cum arată Emily Burghelea la aproape trei săptămâni de la accidentul din Mauritius

  • Publicat:

Emily Burghelea se recuperează, după ce a fost implicată într-un grav accident de mașină petrecut în vacanța din Mauritius. Fosta asistentă tv își ține la curent fanii cu privire la starea ei de sănătate. Cum arată acum, după ce medicii i-au îndepărtat tija metalică din cap? 

Emily Burghelea, schimbată total după accident

Emily Burghelea și-a văzut moartea cu ochii, în urmă cu aproape trei săptămâni, după ce a fost implicată într-un groaznic accident rutier, în vacanța Mauritius. La revenirea în România, ea a fost supusă mai multor analize, care au arătat că are numeroase fracturi la nivelul feței și la cap.

Din păcate, accidentul i-a provocat traume fizice și psihice, dar vedeta speră că își va reveni. Zilele trecute, doctorii i-au scos firele de la operația suferită la cap. Emily Burghelea a mai mărturisit că se confruntă și cu căderea masivă a părului.

Îngrijorată că îi cade părul

„Mi-am scos firele și operația începe să se vindece sunt optimistă, dar în continuare mă simt rău și încă ies la suprafață răni ale accidentului. Visez urât, mă dor oasele, nu mă pot ridica din pat dimineața… Cred că este normal, nu au trecut nici 3 săptămâni de la accident, sunt sigură că Dumnezeu îmi va da putere să trec peste toate. Referitor la păr, îmi cade părul și acesta nu este neapărat un semn bun, sper doar că acest fapt să nu denote întocmai starea mea fizică și psihică, de fapt. O să fiu bine”, a declarat aceasta pentru Click! 

Citește și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Emily Burghelea: „Trebuie să găsesc și o metodă…”

Mai mult de atât, incidentul grav i-a provocat stări ce necesită terapie.  Emily Burghelea a povestit că are coșmaruri noaptea.

„Am visat cel mau urât coșmar din viața mea din care nu puteam să mă trezesc, iar când am deschis ochii Andrei nu era în casă și nu-mi găseam telefonul, am plâns până a venit acasă, nu înțeleg ce se întâmplă cu mine.”, a fost mesajul postat de blondină în secțiunea de Story.

Sursa foto: instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian