Cum arată Laura Cosoi, după ce a născut a patra oară? Imaginea care i-a uimit pe toți

Laura Cosoi s-a reîntors pe platourile de filmare la 7 zile după ce a născut. Cum arată vedeta acum?
  • Publicat:

Laura Cosoi este o mămică împlinită și extrem de fericită! Vedeta a devenit recent mamă pentru a patra oară, iar bucuria pe care micuța Aida a adus-o în familia ei este nemăsurată. Pe rețelele de socializare, actrița a publicat o imagine care i-a luat prin surprindere pe mulți. Cum arată la nici o lună de la naștere? 

Deși este proaspătă mămică, Laura Cosoi s-a reîntors deja la muncă. Vedeta a revenit pe platourile de filmare la doar 7 zile după ce a născut. Deși acasă o așteaptă cele 4 minuni ale sale, Laura știe cum să găsească echilibrul între viața personală și cea profesională.

Laura Cosoi, mamă pentru a patra oară

Cu toate că nu îi este ușor, actrița găsește mereu sprijin în soțul ei, care are grijă de familie. Astfel, Laura se poate preocupa și de activitățile sale, dar și de propria persoană. Pe lângă partenerul ei de viață, proaspăta mămică are un ajutor de nădejde și din partea socrilor săi. Acești au venit special din Mureș, pentru a fi alături familiei Laurei.

„Recunosc că am rămas și singură cu toate de câteva ori și a fost un pic ciudățel de gestionat toată situația, pentru că, evident, Aida era numai și numai la sân, așa se declanșează laptele, stând la sân non-stop, fără program.

A fost interesant. Cred că secretul e să le iei ușor, să nu te precipiți prea tare și să nu te iei foarte în serios. Altfel ești realmente copleșită. Dacă nici nu dormi, te și dor toate, poate fi un scenariu greu de imaginat. Totul trece. Deja dinamica de la o săptămână la alta este alta. Vă încurajez!”, a mărturisit vedeta, pe pagina sa de social media.

Este într-o formă fizică de zile mari

Cu 4 nașteri la activ, Laura Cosoi este într-o formă de zile mari. Actrița a născut natural, iar recuperarea a fost extrem de rapidă. În plus, actrița știe cât este de importantă alăptarea, astfel că micuța Aida beneficiază de hrană naturală, având beneficii pentru amândouă.

Pe platourile de filmare, Laura este toată un zâmbet, semn că în viața ei există o împlinire sufletească dincolo de cuvinte.

„Azi m-am întors pe platoul de filmare de la @vacantadevedetaantenastars. Urmează o serie de ediții dedicate unor destinații absolut spectaculoase. Adevărul este că avem și invitați pe măsură! Mă bucur mult de acest proiect pentru că, prin ochii celor cu care povestesc, călătoresc și eu. Ce doriți să vă aducă noul sezon? Sunt curioasă dacă există invitați sau destinații preferate pe lista voastră! P.s: Aida m-a așteptat cuminte acasă. Nu am lipsit mult, dar se pare că ne-am și sincronizat foarte bine cu alăptatul.”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram, cu câteva zile în urmă.

Sursă foto – Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”