Cum arată Oana Roman în costum de baie la 48 ani. Internauții au reacționat imediat!

  • Publicat:

Oana Roman a petrecut câteva zile de relaxare la mare și a postat mai multe fotografii de pe litoralul românesc. Vedeta s-a lăsat fotografiată în costum de baie chiar la malul mării.

Cum arată Oana Roman în costum de baie, la 48 ani

Oana Român a ales un costum de baie negru dintr-o singură piesă, care i-a pus în valoare silueta suplă. Cei care o urmăresc știu deja că vedeta postează în fiecare zi imagini cu ea, din locurile pe care le vizitează.

De această dată, ea i-a încântat pe urmăritorii săi cu imagini de la malul mării, din city-break-ul în care s-a aflat. Vedeta s-a bucurat de soare, iar seara a petrecut la una dintre terasele de la malul mării.

„Iubesc marea cu pasiune! E locul în care mă simt acasă, mă simt împlinită și fericită. Voi sunteți la mare sau la munte?”, a scris Oana Roman în dreptul imaginilor de pe litoral.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Roman (@oanaromanelisei)

„Ai slăbit frumos!”/„Să știi că m-ai motivat și pe mine să slăbesc”/„Chiar poți să fii mândră de tine din toate punctele de vedere”/„Arăți atât de bine! Îți stă minunat”/„Tu ești superbă și se vede așa frumos cum ai slăbit”, au fost câteva dintre comentariile primite de Oana Roman din partea celor care o apreciază în mediul online.

S-a luptat cu kilogramele toată viața

De-a lungul anilor, vedeta s-a luptat cu kilogramele în plus, iar după nașterea fiicei sale i-a fost foarte greu să scadă în greutate. Ani la rând și-a dorit să ajungă la silueta ei inițială și s-a străduit cu ajutorul a diverse diete să slăbească.

Oana Roman a dat dovadă de ambiție și multă determinare, asta pentru că fiica lui Petre Roman a decis să slăbească și a reușit un rezultat demn de laudă. A slăbit 20 de kilograme și și-a schimbat complet înfățișarea, dar și stilul de viață. Este mai activă, mai sănătoasă, iar încrederea în sine, așa cum era de așteptat, a crescut odată cu topirea kilogramelor.

Cum a reușit să slăbească

De-a lungul timpului, au existat mai multe speculații potrivit cărora Oana Roman și-ar fi mișcorat stomacul pentru a reuși să slăbească. Vedeta a negat zvonurile și a precizat că ceaiurile și procedurile de slăbire noninvazive au jucat un rol extrem de important în acest proces.

„Eu o să vorbesc despre un subiect destul de controversat. Această modă din România a celor care își taie stomacul, toată lumea face operația asta, că au 10 sau 15 kilograme în plus. Mie mi se pare că este periculos, am înțeles că slăbești peste noapte. Eu am fost acuzată că am făcut această operație ca să slăbesc, totuși, eu am slăbit și nu am terminat încă, într-un an și jumătate. Dacă aș fi făcut această operație, rezultatele s-ar fi văzut într-o lună…”, a contrariat zvonurile vedeta.

Cum reușește să se mențină ACUM

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian