Cum arată și cu ce se ocupă acum fiica regretatei Edith Gonzalez

La aproape 20 de ani, fiica lui Edith Gonzalez a ales să ducă o viață discretă și departe de lumina reflectoarelor.
  • Publicat:
Cum arată și cu ce se ocupă acum fiica regretatei Edith Gonzalez

Aproape cinci ani au trecut dela moartea îndrăgitei actrițe de origine mexicană Edith Gonzalez, după o luptă curajoasă cu cancerul ovarian. În această perioadă, singura ei fiică, Constanza, se apropie de vârsta de 20 de ani și a ales să ducă o viață departe de lumina reflectoarelor, preferând discreția și intimitatea.

Edith Gonzalez a lăsat în urmă o fiică

Edith Gonzalez, cunoscută pentru roluri memorabile în telenovele precum „Salome”, a părăsit această lume la vârsta de 54 de ani, lăsând în urmă o moștenire impresionantă în industria cinematografică mexicană. Diagnosticată cu cancer ovarian în 2016, actrița a luptat cu boala și a suferit mai multe intervenții chirurgicale în încercarea de a învinge această cumplită afecțiune.

Constanza, unica sa fiica, va împlini curând 20 de ani și a fost mereu protejată de familia sa de atenția publicului și a presei. Deși moștenește frumusețea mamei sale, Constanza a evitat expunerea mediatică și a preferat să trăiască într-un mod cât mai normal posibil. Rareori a fost văzută la evenimente publice, iar aparițiile sale au fost întotdeauna alături de tatăl ei, Santiago Creel.

Cum arată Constanza acum

În luna ianuarie a acestui an, Constanza a fost prezentă la un eveniment organizat de Xóchitl Gálvez, un candidat la alegerile prezidențiale din Mexic, însoțită de tatăl ei. Imaginile surprinse la eveniment arată o tânără elegantă și discretă, cu părul blond și o prezență care reflectă o moștenire de grație și distincție.

Tatăl lui Constanza, Santiago Creel, este un cunoscut politician mexican care a deținut funcții importante în guvern, inclusiv cea de ministru de interne al Mexicului. Relația dintre Edith Gonzalez și Santiago Creel, deși nu a fost lungă, a fost una din care s-a născut dragostea vieții lor, Constanza, în 2004. După moartea prematură a actriței, Constanza a rămas sub îngrijirea tatălui ei biologic și a soției acestuia, Paulina Velasco, alături de surorile sale vitrege.

Sursă – https://mundonow.com/en/edith-gonzalez-daughter-costanza/

Sursă foto – Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”