Cum decurge sarcina Ancăi Dumitra. Actrița din Las Fierbinți urmează să devină mamă pentru prima dată

  • Publicat:

La 36 de ani, Anca Dumitra va începe cel mai frumos capitol al vieții sale. Actrița din Las Fierbinți urmează să devină mămică pentru prima dată. Recent, ea a făcut dezvăluiri despre bebelușul din pântece. Cum se simte în trimestrul trei de sarcină? 

Cum decurge sarcina Ancăi Dumitra

La finalul lunii aprilie, Anca Dumitra a anunțat că este însărcinată, ea și soțul ei, Manfred Spendier, urmând dă devină părinți pentru prima oară. Cei doi se pregătesc intens de venirea pe lume a bebelușului. Momentan, Anca Dumitra nu a dezvăluit sexul acestuia și nici numele pe care îl va purta.

„Nu am dezvăluit încă sexul bebelușului. Hahaha, încă nu-l dezvălui! Nu am ales nici numele încă, mai avem puțin timp, dar nici nu o să lăsăm pe ultima sută de metri. Încă nu avem cu precizie un nume. Deja se știu părinții spirituali, deja i-am informat, ca să zic așa, au acceptat. Deci din punctul ăsta de vedere suntem adăpostiți, aici avem!”, a mărturisit Anca Dumitra pentru VIVA!

Citiți și: Geanina din Las Fierbinți este însărcinată! Mesajul emoționant al actriței

Mai are puțin până la termen

În plus, ea a dezvăluit și cum decurge sarcina până în prezent. Ea urmează să nască la finalul verii.

„Nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector, că nici nu a fost cazul să fie într-atât de mult. Și eu am fost, sper să fi fost, cumpătată în pofte, în pretenții. Dar nu, nu l-am trezit noaptea pentru te miri ce savarină, amandină sau pepene roșu! Încă nu a fost cazul, dar și dacă o să fie cazul, sper din suflet să răspundă prompt și să se ducă. Până la urmă, tratăm într-adevăr cu umor, pe cât se poate, perioada asta, dar totodată și cu foarte multă emoție. N-are cum să nu fie așa”, a mai spus Anca Dumitra.

Sursa foto: Instagram Anca Dumitra

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc