Cum se menține în formă Anamaria Prodan la cei 51 de ani ai săi: „Am făcut o listă cu ce alimente îmi plac…”

  • Publicat:

Anamaria Prodan s-a făcut remarcată atât ca impresară, dar și ca femeie de afaceri. După despărțirea cu scandal de Laurențiu Reghecampf, la capătul a 15 ani de mariaj, Anamaria Prodan rămâne una dintre cele mai atrăgătoare femei și nu ezită să-și etaleze trupul tonifiat, cu fiecare ocazie. Iată ce eforturi face impresara pentru a se menține într-o formă de zile mari!

Ce secret are Anamaria Prodan pentru o siluetă fără de cusur

Anamaria Prodan a declarat că plătește o firmă care se ocupă de alimentația ei zilnică. Vedeta are mâncarea cântărită și consumă doar ceea ce îi place, astfel că meniurile ei zilnice sunt făcute din alimentele ei preferate.

„Am meniul, în fiecare dimineață îl găsesc acasă, la prima oră, îmi iau caserola la mine și mănânc exact cântărit tot ce am voie. Meniul constă în de toate, mănânc carne, mănânc orez, deci orice. Am făcut o listă cu ce alimente îmi plac, ei mi le cântăresc și în fiecare zi mănânc o anumită cantitate”, a mărturisit impresara.

Așa se menține în formă

Anamaria consideră că a luat decizia înțeleaptă contractând o astfel de firmă, încât ar fi dus-o mai mult dacă s-ar fi ocupat chiar ea de meniul său zilnic.

„Eu am făcut contract cu ei și plătesc pe lună o anumită sumă. Nu e un capăt de țară! Cred că dacă îmi cumpăram mâncarea, găteam, făceam, lumină, curent, plăteam mai mult. Sunt de o lună la ei! Am mers la nutriționist, mi-am făcut analizele frumos, să se vadă, să vadă un medic. Toată lumea ar trebui să facă chestia asta”, a mai adăugat ea.

Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a mai spus că datorează felul în care arată disciplinei de fier, dar și genelor moștenite de la femeile din familia sa.

„Toate femeile din familia Prodan arătau foarte bine. Bunica mea, la 80 de ani arăta de 60. Mama arăta fabulos. Eu împlinesc 51 de ani, nu-i arăt niciodată. Nu exista sunt obosită, vreau să dorm. Eu dorm 2-3 ore maximum pe noapte.

Eu nu-mi aduc aminte să fi dormit o noapte întreagă. La mine e și mai greu să le dorm pe astea legate. E o chestie de familie. Toate femeile familiei Prodan așa au fost. Nu dorm la prânz, niciodată nu am dormit. Este o chestie pentru mine, de respect. Eu sunt înconjurată de oameni minunați. Mă ajută gena foarte tare’, a spus Anamaria Prodan, la podcast-ul „Tare de tot‘ al lui Viorel Grigoroiu .

FOTO: Instagram @anamariaprodan

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc