Cum se simte Mihai Albu după operația de cancer la prostată: „Am trecut hopul cel mare”

Creatorul de modă a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă.
  • Publicat:
Cum se simte Mihai Albu după operația de cancer la prostată: „Am trecut hopul cel mare”

În urma unor controale de rutină, Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Creatorul a trecut prin momente dificile după ce a primit vestea dură. El a fost deja operat, iar în prezent se recuperează. 

Cum se simte Mihai Albu, după ce a fost operat

În urmă cu aproape o lună, Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit că suferă de cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. Din fericire, boala a fost depistată din timp, iar designerul a fost operat. După intervenția chirurgicală, el se simte mai bine și a revenit la atelier.

A revenit la atelier

„Sunt din ce în ce mai bine de la zi la zi! Am trecut hopul cel mare, acum mă simt mai bine, am revenit la atelier. Eu întotdeauna mi-am făcut analizele periodice, dar de obicei au ieșit bine, însă acum s-a descoperit treaba asta, zic eu că din timp. A urmat un anumit protocol, toate analizele, operația… O boală depistată la timp îți poate salva viața”, a dezvăluit Mihai Albu, la Star Matinal.

Citește și: Mihai Albu, noi detalii despre lupta cu cancerul de prostată: „E genetic, fratele meu a avut”

Nu ține regim

Deși a suferit o intervenție chirurgicală înainte de Paște, Mihai Albu a dezvăluit că nu are un regim special și nu și-a modificat deloc stilul de viață.

„Nu! Am întrebat și eu dacă trebuie să iau o vitamină, dar totul e normal, nu trebuie să fac nimic. N-am nicio restricție, absolut nimic”, a mai completat acesta.

Sursa foto: Facebook Mihai Albu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc