Cum se simte Mihai Albu la 6 luni de când a fost operat de cancer: „Trebuie să mă obișnuiesc cu gândul ăsta”

Creatorul de pantofi a dezvăluit cum se simte în prezent și ce indicații are de la medici.
  • Publicat:
Cum se simte Mihai Albu la 6 luni de când a fost operat de cancer: „Trebuie să mă obișnuiesc cu gândul ăsta”
Mihai Albu a scăpat de cancerul de prostată. Foto: facebook

La începutul anului, Mihai Albu a anunțat că a suferit o operație dificilă, după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată. El a reușit să învingă boala nemiloasă, iar acum se simte foarte bine.

Starea de sănătate a lui Mihai Albu

Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit că suferă de cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. Din fericire, boala a fost depistată din timp, iar designerul a fost operat cu succes. Designerul de pantofi a preferat să fie discret cu aceste probleme de sănătate, până ce nu a fost vindecat complet.

Acum, Mihai Albu a mărturisit că se simte bine, dar tot trebuie să repete periodic analizele pentru a se asigura că nu mai sunt probleme pe viitor. În plus, se teme să nu urmeze un tratament oncologic, în cazul în care analizele ies modificate.

Speră să nu facă chimioterapie

„Sunt ok acum. Zilele acestea trebuie să fac niște analize. Sper să iasă bine, să nu trebuiască să urmez vreun tratament oncologic. Sper din tot sufletul! Acum sunt ok, chiar am avut o vară frumoasă, plină. Am avut și concediu, am și lucrat.

Am revenit de ceva vreme la serviciu și merge totul foarte bine. Mă obișnuiesc cu gândul acesta că din trei în trei luni trebuie să fac o anumită analiză care dacă nu va ieși cum trebuie, va trebui să urmez un tratament destul de agresiv. Sper să nu se ajungă acolo”, a mărturisit Mihai Albu, pentru Wowbiz.ro.

Designerul a mai povestit că fiica lui nu a știut nimic înainte de operație: „Eu am încercat să o protejez pe Mikaela, i-am ascuns, nu am spus nimănui. Abia după ce am ieșit din operație, la vreo săptămână, a venit fetița mea la mine și deja eram în recuperare. I-am spus în acel moment că am avut cancer. Eu sunt un tip cu capul pe umeri, i-am spus atunci când am considerat că este necesar, nu mai aveam cum să îi ascund.”, a mai precizat Mihai Albu.

Când a aflat că suferă de cancer

La finalul lunii ianuarie 2024 și-a făcut un set de analize, care au ieșit modificate. Ulterior, investigațiile amănunțite au arătat că are cancer la prostată:

„Nu, nu, nu. Pur și simplu, la sfârșitul lui ianuarie am făcut niște analize, analize pe care le fac periodic. Una dintre analizele de sânge a ieșit deformată. Așa a început totul.Din acel moment au început diverse investigații.

Prima dată un RMN, după care puncție, o operație cu puncție, a scos celule din prostată, la care s-a făcut biopsie, și a ieșit că este cancer, după care a urmat computer tomograf, după care scintigrafie cu substanță radioactivă. Și toate au confirmat existența cancerului și s-a hotărât o operație de extirpare a prostatei”, a precizat el pentru Click! 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”