Cunoscutul influencer Andrei Versace a murit. A fost găsit fără suflare într-un apartament

  • Publicat:

Andrei Pârvan, cunoscut drept Andrei Versace în mediul online, a fost găsit mort într-un apartament din Sectorul 1. Agentul de pază al complexului în care se afla tânărul a sunat la Poliție, după ce a simțit un miros înţepător din locuinţă. Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă. 

Andrei Versace a murit

Andrei Pârvan, cunoscut în lumea mondenă din Capitală drept Andrei Versace, a fost găsit mort sâmbătă, 20 iulie 2024, în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1. Oamenii legii au fost alertați de paznicul clădirii, după ce acesta ar fi simțit un miros înțepător din interiorul apartamentului unde locuia acesta, conform Gândul.

A fost descoperit fără suflare în propriul apartament

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, acolo unde au descoperit trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace. Nu avea urme de violență pe corp, iar autoritățile au deschis un dosar penal de moarte suspectă. Momentan nu se cunosc cauzele decesului acestuia.

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis Poliția Capitalei.

Scandal într-un mall din Capitală

La începutul lunii aprilie 2024, Andrei Versace a fost reținut de către poliție după un incident neobișnuit într-un mall din București. A intrat complet dezbrăcat la bustul gol, în stare de ebrietate. A luat o sticlă de apă și a stropit pe toți cei din jur. Personalul mall-ului a intervenit imediat și a sunat la numărul de urgență 112. Ulterior, polițiștii au sosit la fața locului și l-au reținut pe Andrei, escortându-l la Secția 2 de Poliție pentru a fi audiat în legătură cu incidentul, scrie Cancan.

Sursa foto: Facebook Andrei Versace

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian