Cuplul Harry și Meghan, văzut tot mai rar împreună. Ce se întâmplă în căsnicia celor doi

Faptul că Meghan Markle este tot mai absentă la evenimente ridică întrebări serioase despre căsnicia Prințului Harry.
  • Publicat:

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Prințul Harry urmează să aibă mai multe apariții fără soția sa Meghan Markle, inclusiv o călătorie transatlantică solo.

Ce se întâmplă în căsnicia Prințului Harry

De pildă, spune presa britanică, la sfârșitul săptămânii, ducele de Sussex a apărut singur la un eveniment caritabil în California, după ce Meghan s-a retras în ultimul moment, anunțând că motivul era că s-a îmbolnăvit.

Harry trebuie să apară cu un grup de conservare african, o organizație caritabilă pentru tineri numită după mama sa Prințesa Diana și Halo Trust. Este vorba, de fapt, despre o organizație caritabilă pentru minele antipersonal care a fost aproape de inima regretatei Prințese Diana, în anii de activități caritabile.

Mai mult, lunea viitoare Prințul Harry este programat să fie gazda premiilor WellChild din Londra. De fapt, este a doua oară în câteva săptămâni când acesta se întoarce singur în Anglia, după ce a participat la slujba în memoria unchiului său, Lordul Robert Fellowes.

„Este semnificativ faptul că el face atât de multe pe cont propriu acum. Trăiesc vieți mai separate și se pare că Harry încearcă să își contureze viitorul.

Bănuiesc că Harry s-a simțit foarte mult ca o piesă de schimb. Își dorește roluri mai împlinite, așa că s-ar putea să îl vedem mai des aici”, a declarat Phil Dampier, expert regal.

S-ar putea despărți pe viitor

Hugo Vickers a precizat, în cadrul podcastului „The Sun’s Royal Exclusive”, că Ducele de Sussex ar avea de făcut alegeri dificile pe viitor. În plus, ruptura de Meghan Markle ar fi una dintre cele mai traumatizante pentru fiul cel mic al Regelui Charles.

„Cred că Prințul va veni acasă (n.r. a fost întrebat ce se va întâmpla cu Prințul Harry și Meghan Markle). Harry va veni acasă, iar dacă vine acasă, trebuie să fim foarte drăguți cu el, pentru că va însemna că a trecut printr-o experiență neplăcută. Probabil ar fi destul de supărat. Regele Charles al III-lea i-a lăsat ușa larg deschisă. Făcea o treabă așa de bună înainte, părea atât de fericit (n.r. înainte de Meghan Markle).

De obicei, ești fericit când îți faci datoria și când îți aduci contribuția în fața oamenilor. Când te pui de-a curmezișul a ceea ce este menit, nu poate fi de bine. Cred, personal, că Harry este îngrozit să o piardă pe Meghan”, a susținut Hugo Vickers, conform The Sun.

În prezent, cei doi soți locuiesc în America. În urmă cu patru ani, cuplul s-a îndepărtat de Familia Regală a Marii Britanii și a ales să renunțe la titlurile regale.

Sursa foto: Profimedia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”