Dana Roba, o nouă intervenție chirurgicală dificilă la nivelul capului: “Mi se ia os din coastă”

  • Publicat:

Dana Roba a trecut prin momente dificile în vara lui 2023, atunci când a fost bătută crunt de tatăl fiicelor sale, Daniel Balaciu. Medicii s-au chinuit să o salveze atunci, iar Dana a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale! Din păcate, ea mai are nevoie și de alt operații. Iată ce a declarat! 

Dana Roba are nevoie de o altă operație la nivelul capului

Dana Roba a rămas cu probleme serioase după incidentul tragic din vara lui 2023, atunci când soțul ei, Daniel Balaciu, a desfigurat-o cu un ciocan. A reușit să supraviețuiască printr-o minune, dar viața ei nu va mai fi la fel ca înainte!

Aceasta a mărturisit recent că se pregătește să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală la nivelul capului. Mai exact, este vorba despre o operație complexă de reconstrucție craniană.

Citește și: Cum arată acum Dana Roba la un an de când a fost desfigurată cu ciocanul. Se pregătește din nou de operație: „Nu am nici gust și nici miros”

De ce refuză să se opereze în țară

“Aș vrea să mă operez în septembrie, dar încă mai sunt puțin pe gânduri pentru că aștept să se termine procesul, cu tot cu condamnare cu tot. Aștept să se termine ca să pot să îmi văd doar de sănătate după și dacă tot termin procesul oricum iau în calcul și să părăsesc țara.

Atunci, dacă aș pleca în altă țară clar că acolo aș putea fi operată și pe gratis. După ce îți plătești dările în Germania de exemplu, acolo în câteva luni te pot opera fără costuri de zeci de mii de euro”, a mărturisit Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

Operația presupune să mi se ia os din coastă

Dana Roba refuză să se opereze în România, așa că se gândește să meargă peste hotare: “Aș putea să mă operez și în România, ar exista un medic la Cluj care să mă opereze, doar că românii mă obligă să mă tundă cheală ceea ce nu accept. Refuz să fiu tunsă cheală. Nu pot să mă gândesc că voi fi din nou tunsă cheală. Copiii mei au trecut printr-un mare șoc atunci când m-au văzut cheală și atunci aștept să mai văd.

Ori o să merg în altă țară, dar întâi trebuie să termin cu procesul, este foarte greu. Operația presupune să mi se ia os din coastă și să mi se pună în frunte. Eu și pe partea stângă am o gaură la fel de mare, doar că mi-a crescut părul și nu se mai vede. Am o gaură la fel de mare și sigur că medicul din România mi-a spus că tocmai de aceea va trebui să fiu tunsă cheală, pentru că părul este infecție 100% pentru o astfel de operație.”

Sursa foto: instagram Dana Roba

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”