De când a învins cancerul, Teodora Stoica a renunțat la ceaiurile la plic! Motivul pentru care nu se mai atinge de această băutură: Sunt foarte multe lucruri toxice…

Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, avertizează asupra pericolelor ceaiului la plic, subliniind că pliculețele conțin microparticule de plastic dăunătoare sănătății.
  • Publicat:

Ceaiul este ideal în anumite momente, fie dimineața înainte de cafea, fie seara înainte de somn. Cu toate acestea, Teodora Stoica, fiica cunoscutului manager de fotbal Mihai Stoica, a dezvăluit de ce nu ar trebui să alegem niciodată ceaiul la plic.

Teodora Stoica, probleme grave de sănătate

Invitată în emisiunea „La Măruță” de pe PRO TV, Teodora a împărtășit o poveste de viață profund emoționantă. La doar 24 de ani, a fost diagnosticată cu cancer cu metastaze la plămân și la coloană. În ciuda șocului și groazei inițiale, tânăra nu s-a lăsat înfrântă. Sprijinită de cei dragi și cu o voință de fier, Teodora a învins boala și și-a transformat complet stilul de viață.

După momentele de groază prin care a trecut, tânără a renăscut. Ea s-sa apropiat de Dumnezeu și a adoptat un stil de viață sănătos, din care a aliminat multe alimente.

„Până atunci, relația mea cu Dumnezeu era inexistentă, dar am început să citesc, am început cu rugăciune și, practic, vorbeam cu El, sună ciudat, însă când nu ai cu cine să vorbește, Dumnezeu mereu te ascultă. De atunci au început să apară doar semne pozitive”, a mărturisit Teodora Stoica la PRO TV.

Cum a aflat că suferă de cancer

În 2020, Teodora, fiica lui Meme Stoica, a primit o veste cruntă din partea medicilor! Tânăra a aflat că suferă de cancer avansat la doar 24 de ani. Invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Teodora a dezvăluit momente grele prin care a trecut în acea perioadă.

„Mi-a fost frică să vorbesc despre asta, pentru că nu îmi place să dau putere unei boli. Făceam masaj, cu maseurul de la Steaua, Cocolino, și mi-a spus: „Ai un nodul la gât, știai?” Și am fost la puncție, mi-a luat lichid, am primit mailul și am sărbătorit, că era benign. Am zis, mamă, perfect, am rezolvat și problema asta. Dar el tot creștea și am fost la Parhon. Mă operez, a trebuit să fie tiroidectomie totală (eliminarea unei părți sau a întregii glande tiroide), că era malign, că aveam metastaze la plămâni și la coloană, la os. Nu plâng… Eu nici n-am știut de metastazele la os, am aflat după mult timp.

După operație trebuie să faci un tratament cu iod radioactiv. Trebuie să iei o pastilă și să stai patru zile în spital. Singur. Dar eu aveam o mare frică de singurătate și după operație, când ești vai de capul tău, nu vrei să stai singur. Am făcut de două ori tratamentul cu iod, dar se vorbea atunci că trebuie să-l fac de 6-7 ori, dar am scăpat cu două terapii.

Doctorul care a examinat proba a zis: „Cum se poate așa ceva, la o persoană atât de tânără?„. Nu înțelegea, nu își explica. Și când pui întrebarea, e destul de rău. Asta a fost problema cea mai mare, jur, când îi vezi pe cei din jur și te simți vinovat că tu ai atras așa ceva, uită-te la oamenii ăștia ce le faci”, a dezvăluit fiica lui Meme Stoica.

Ce nu consumă niciodată fiica lui Meme Stoica

După lupta îndelungată cu boala, Teodora a început să investească în propria sănătate. Ea a început să studieze nutriția, devenind nutriționist acreditat. În această calitate, ea avertizează asupra pericolelor ascunse în ceaiul la plic, subliniind că pliculețele conțin adesea microparticule de plastic, care sunt dăunătoare pentru sănătate.

Ceaiul trebuie să-l bei vărsat, pentru că are multe microparticule din plastic. Întotdeauna mi-am ales informațiile, mi-am ascultat corpul. Am testat și am văzut ce funcționează la mine și ce nu,” a mi spus Teodora.

Tânăra a subliniat importanța eliminării lucrurilor toxice din bucătărie și a adoptării unei alimentații sănătoase și echilibrate.

„Pot să fac un plan să mănânci ca la carte, dar și ce să scoți din bucătărie, pentru că sunt foarte multe lucruri toxice, tigăi… Pliculețul de ceai…”, a mai dezvăluit Teodora.

Sursă foto – Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”