De ce a divorţat Maria Popovici de Mincu: „Este singurul adevăr…”

Maria Popovici și Mincu au anunțat recent despărțirea lor după șase ani de căsnicie, surprinzând pe toată lumea. Deși au preferat să păstreze discreția asupra detaliilor, actrița a clarificat într-o postare că decizia de a se separa a fost luată de comun acord și că nu vor discuta public despre acest subiect.
  • Publicat:

În spațiul public, au apărut mai multe informații despre posibilele motive care au dus la divorț. Potrivit celor doi, aceștia ar fi decis să se despartă, în urma unor divergențe survenite pe plan profesional.

Actrița a ieșit public pentru a lămuri situația

„Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord, dar am ales să nu facem asta public imediat, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că, vrei nu vrei, dacă ești persoană publică, trebuie să faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi că e aproape imposibil”, a scris Maria Popovici în postarea sa.

Deși au existat speculații în spațiul public privind motivele care au dus la despărțire, Maria a fost categorică în a dezminți orice altă informație în afară de declarația oficială postată pe Instagram. Într-un mesaj adresat fanilor, actrița a clarificat că nu au dat nicio declarație în presă și că zvonurile apărute nu reflectă realitatea.

„Eu și cu Mincu nu am dat nicio declarație în presă. În afară de ce am postat pe paginile noastre de Instagram, altă declarație nu există. Este singurul adevăr, restul nu preocupă pe nimeni în afară de prietenii și familia noastră”, a spus Maria Popovici pe contul ei de Instagram.

De asemenea, câștigătoarea iUmor a menționat că nu intenționează să discute în detaliu despre motivele care au dus la separare, solicitând fanilor și presei să respecte intimitatea lor în această perioadă dificilă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian