De ce a refuzat Adela Popescu nașterea prin cezariană. Este mamă a trei băieți minunați

  • Publicat:

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară în 2021. Vedeta a ales să nască natural și a refuzat să facă cezariană. Adela a explicat amănunțit cum a decurs tot procesul și de ce a ales să nască de trei ori pe cale naturală. 

Adela Popescu, despre nașterea naturală

Sunt multe femei care se feresc de naștere naturală, alegând cezariana de cele mai multe ori. Ei bine, când a venit vorba de naștere, Adela Popescu nu a luat niciodată în calcul varianta de a naște prin cezariană. A optat mereu pentru nașterea naturală, de trei ori. În cadrul unui podcast, vedeta a detaliat că ar fi făcut cezariană doar în caz de nevoie.

Citiți și: Naomi Campbell confirmă că fiica și fiul ei au venit venit pe lume printr-o mamă-surogat

De ce a refuzat total cezariana

„Dacă mă întrebi acum cu nașterea naturală, cu cezariana, nu știu să îți spun. La mine în familie toată lumea a născut natural și mi s-a părut comun. Cezariana este clar pentru mine în caz de nevoie.

Și am avut și inspirația să mă uit pe niște nașteri naturale, dar și prin cezariană, iar eu asociez tăietura aia cu ceva foarte agresiv prin care eu nu vreau să trec. E travaliul pe care îl are o femeie după ce a născut prin cezariană, refacerea aceea la fel de dureroasă sau poate mai dureroasă.”, a spus Adela Popescu în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

„Așadar, pentru cele care spun „tu nu te chinui să îți naști copilul?’ Ba da. Totul e când vrei să treci prin asta. Poate nașterea prin cezariană implică mai puține probleme. Copilul se naște în siguranță, fără probleme, pe de altă parte, pentru mine, nașterea naturală a fost o izbândă naturală. Am fost mult mai puternică de când am reușit să fac asta. A fost ceva uriaș pentru mine, personal. Am dus-o la bun sfârșit, pentru că treci prin niște lucruri pe care greu pot să le explic. Pe mine nașterile m-au schimbat foarte tare”, a mai adăugat fosta prezentatoare de la PRO TV.

Sursa foto: instagram Adela Popescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc