De ce nu a avut Shannen Doherty copii, deși a fost căsătorită de trei ori

  • Publicat:

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile sale din serialul extrem de popular „Beverly Hills, 90210” și din „Charmed”, a murit la vârsta de 53 de ani. Ea fusese diagnosticată cu cancer la sân în 2015.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala”, a declarat Leslie Sloane, publicistul lui Doherty, într-o declarație pentru People.

Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii

În 2011, Shannen Doherty s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț al ei, Kurt Iswaienko, pe care l-a cunoscut pe când acesta era însurat cuTaryn Band. Fosta soacră a lui Kurt a criticat-o pe Shannen, acuzând-o că a destrămat o familie. Shannen a mai fost căsătorită cu actorul Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, dar și cu jucătorul de poker Rick Salomon, în perioada 2003-2004.

În cadrul unui interviu, actrița a mărturisit că și-a dorit întotdeuana un copil. Ba mai mult, ea și ultimul său soț au discutat chiar și despre adopție. Din păcate, însă, lupta cu cancerul le-a schimbat planurile. Mai mult de atât, ea nu și-a dorit să aibă un copil care să rămână orfan peste 5-10 ani.

„Cu siguranță nu aș vrea ca copilul meu de 10 ani să-și îngroape mama. Mi-am dorit întotdeauna un copil. Dar poate trebuie să fiu mamă în alt fel”, spunea ea în cadrul unui interviu.

Shannen Doherty a avut cancer la sân în stadiul 4 și multiple metastaze la creier

Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015, iar în 2017 a declarat că era în remisie. Dar până în 2019 cancerul a revenit și s-a răspândit. Ea a continuat să lucreze, cu roluri în filme TV, inclusiv „Dying to Belong” și „List of a Lifetime”. În iunie 2023, ea a declarat că a făcut radiații pentru cancerul care se răspândise până la creier.

Citește și: Shannen Doherty a decedat la vârsta de 53 de ani. Actrița din „Beverly Hills″ avea cancer în stadiu terminal

FOTO: PROFIMEDIA | SURSA: PEOPLE

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian